Jutta
Jutta Fashion 28 nov 2019

Zo speel je Black Friday uit als een pro en doe je geen miskopen

Shopping queens en kings hebben zich de laatste tijd ingeschreven op honderden nieuwsbrieven om toch maar geen dealtjes te missen op Black Friday. Sta jij ook in de startblokken voor vrijdag 29 november 2019? Met deze tips scoor je de beste deals en laat je je niet in de luren leggen door valse promo’s. 

Bedenk wat je echt wilt hebben

Zomaar in het wilde weg dingen met korting kopen heeft geen zin, want helaas is je geld dus eindig. Bedenk op voorhand wat je ongeveer zou willen scoren op Black Friday en stick to the plan. Anders kom je een hele toffe broek tegen, precies wanneer er nog drie euro op je bankrekening staat.

Voorkom wachtrijen, shop online

Winkels = andere mensen en die leveren bepaald geen bijdrage aan je shopervaring. Blijf lekker in je luie zetel zitten met je jogging aan en je laptop op schoot, sleep all the things in je winkelmandje(s) en reken overal pas af wanneer je je finale keuze hebt gemaakt.

Zorg dat je een account hebt voor Black Friday begint

Dat maakt het wat gemakkelijker om favorieten op je verlanglijstje te zetten en zo heb je sneller afgerekend als het erom spant. Trouwens: meld je nu al aan voor de nieuwsbrieven van winkels en merken waar je wilt shoppen, via die weg krijg je vaak al eerder toegang tot de Black Friday-acties. Enne … hou je zaterdag vrij om je af te melden op al die nieuwsbrieven.

Geloof niet iedere aanbieding

Voordat je helemaal los gaat op vrijdag kun je het best de normale prijzen van de producten checken, want er wordt al eens mee gesjoemeld. Je kunt valsspelers ontmaskeren door de cache te checken: typ daarvoor ‘cache:’ voor de https van de url in Google Chrome of Mozilla Firefox.

Vervolgens krijg je de pagina te zien zoals die er een paar dagen geleden uitzag, inclusief de prijs van toen. Dit werkt echter niet altijd, dus vergelijk zeker ook de prijzen op andere websites. Is de korting te verwaarlozen, koop dat item dan maar beter op een ander moment. Wanneer je volgende loon er is bijvoorbeeld.

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Zo speel je Black Friday uit als een pro en doe je geen miskopen
Sluiten