Tessa
Tessa Love & Life 10 okt 2019

Dé tip voor meer zelfvertrouwen volgens niemand minder dan Rihanna

Rihanna lijkt succesvol in alles wat ze doet, van een make-uplijn uitbrengen tot in het zwembad vallen (en haar glas wijn redden). Je zou het dus niet verwachten, maar ook Badgalriri heeft wel eens last van zenuwen en een gebrek aan zelfvertrouwen. Vlak voor haar show tijdens New York Fashion Week deelde ze haar geheim voor meer zelfvertrouwen.

Zelfvertrouwen

Er zijn van die momenten dat de moed je in de schoenen zakt en je zelfvertrouwen ver te zoeken is. Bijvoorbeeld wanneer je een belangrijke presentatie moet geven voor een groot publiek, wanneer je een dansvoorstelling hebt of gewoon voor die tweede date met je potentiële lover.

Dat geeft allemaal niet, want daar hebben we allemaal weleens last van. Rihanna bewijst dat ze ook maar een mens van vlees en bloed is, door toe te geven dat ook zij soms last heeft van een gebrek aan zelfvertrouwen. Maar: ze zou Badgalriri niet zijn als ze hier geen oplossing voor had.

De gouden tip volgens Rihanna

Wat Rihanna op zo’n moment doet? Ze doet alsof er niks aan de hand is en negeert het gevoel. Zo zegt ze: “Ik kan mezelf wel in slaap huilen en blijven balen, maar daar schiet ik helemaal niks mee op. Zonde van alle tranen.” Wijze woorden van Riri, zo kennen we haar.

De volgende keer dat je zelfvertrouwen je in de steek laat, dan blijf je dus kalm en doe je alsof er niks aan de hand is. En binnen de kortste keren sta je weer vol zelfvertrouwen recht!

Ook interessant: dit is het grote verschil tussen alleen zijn en eenzaam zijn.

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Dé tip voor meer zelfvertrouwen volgens niemand minder dan Rihanna
Sluiten