Lesley
Lesley Love & Life 9 jan 2019

Tinder deelde de vaakst voorkomende bio’s: is de jouwe uniek?

Tinder is naar eigen zeggen goed voor één miljoen dates per week en om terug te blikken op een succesvol jaar, namen ze bij de datingapp de profielen van hun gebruikers anno 2018 onder de loep. En wat blijkt? We eten allemaal graag pizza en kijken allemaal graag naar ‘Friends’. Shocker.

De perfecte bio

Tinder is en blijft een vleeskeuring, maar een grappige, originele bio durft een twijfelgeval al eens in de juiste richting (recht dus) te sturen. Maar hoe origineel is jouw bio echt?

Anthems baby

Tegenwoordig heeft vrijwel iedereen een anthem in zijn bio staan – ja, zo noemen de cool kids hun favoriet liedje. Logisch, want het is een gemakkelijk aanspreekpunt. Van ‘Cool liedje!’ tot ‘Ik heb nog op dat liedje staan kotsen tijdend oudjaar’, er is voor ieder wat wils. De populairste schijf die in jullie bio’s verscheen was ‘In My Feelings’ van Drake.

tinder bio

De liefde gaat door de … maag

Nog een populaire favourite om te vermelden in je bio is je lievelingseten. Het hoeft je niet te verwonderen dat pizza helemaal bovenaan staat, al vinden wij het wel héél vreemd dat er nergens frietjes in het lijstje staan.

How you doin’?

De populairste tv-show is nog steeds ‘Friends’ en wij moeten toegeven dat we dé catchphrase van Joey ook al een paar keer hebben rondgestuurd.

tinder bio

De populairste emoji is géén aubergine (nee, echt niet), maar wel een emoji die in lachen uitbarst. Of dat als reactie op een aubergine is, laten we wijselijk in het midden.

Wanneer moet je swipen?

Blijkbaar gingen we vooral in augustus op zoek naar de liefde en deden we dat vaak op maandag – om de monday blues van je af te schudden waarschijnlijk.

tinder bio

PS: NSMBL is er nu ook elke vrijdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.



Tinder

Reageer op artikel:
Tinder deelde de vaakst voorkomende bio’s: is de jouwe uniek?
Sluiten