Lesley
Lesley Entertainment 20 feb 2019

‘The Kissing Booth’ krijgt een vervolg en wij vallen nu al in zwijm

Het nieuws raakte al bekend op Valentijnsdag, maar toen waren wij te druk bezig met het Instagram-account van onze ex te stalken het feest van de liefde te vieren, dus wij vallen nu pas in zwijm #latetotheparty. Anyways, ‘The Kissing Booth’ krijgt dus een vervolg op Netflix. 

‘The Kissing Booth’ 2.0

Eerder raakte al bekend dat ‘To All The Boys I’ve Loved Before’ een vervolg krijgt en omdat wij niet denken dat we OOIT genoeg krijgen van Noah Centineo waren we al door het dolle heen toen we dat nieuws te horen kregen.

En nu krijgt dus ook ‘The Kissing Booth’ een vervolg, de eerste romcom waarmee Netflix wist te scoren. Wij durven zelfs te stellen dat de streamingdienst een kleine romcom-revolutie wist te ontketenen.

Natuurlijk blijven ‘The Kissing Booth’ en co. luchtige, hersendode films die nog zekerder zijn van een happy ending dan een Thaise massage, maar Netflix wist er net dat tikkeltje extra aan te geven. Knappe koppen als Noah helpen daarbij, maar ook de verhalen zitten best goed in elkaar, met aandacht voor alle klassieke aspecten van een romcom, overgoten door een millennial sausje.

Het vervolg

Waarover de tweede film zal gaan is nog niet bekend. In de eerste film zag je hoe Elle Evans al jaren een crush had op Noah, de broer van haar beste vriend. Tijdens haar schoolproject – the kissing booth – kussen ze en daarna moet Elle kiezen tussen haar beste vriend en zijn broer … of niet?

Wanneer we de film te zien krijgen, weten we ook nog niet. Mogelijk kiest de streamingdienst voor een release in de zomer, net als bij het eerste deel. In dat geval hopen wij alvast op één regenachtige namiddag, want wij zitten al klaar met popcorn en chips.

Ook oude romcoms kunnen ons bekoren, al zitten ze wel vol vreemde scènes

Films Fileren #3: zeven wel héél vreemde scènes in ‘Notting Hill’

PS: NSMBL is er nu ook elke vrijdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Reageer op artikel:
‘The Kissing Booth’ krijgt een vervolg en wij vallen nu al in zwijm
Sluiten