Renee
Renee Love & Life 2 mei 2019

10 tekenen dat je een vriendschap voor het leven hebt gevonden

Een vriendin voor het leven hebben is net zo fijn als cocktails à volonté op een zaterdagavond en een festival in de zomer. Maar hoe weet je of de Hailey bij je Kendall hebt gevonden? De volgende signalen wijzen erop dat je een ride or die aan je zijde hebt.

1. Jullie kennen elkaars diepste geheimen

Als je het aan durft om aan haar je geheimen te vertellen, dan weet je dat je een bijzondere band hebt opgebouwd met iemand. Vertrouwen jullie elkaar blindelings? Dan wil je haar nooit meer laten gaan.

2. Jullie kennen elkaars beste en slechtste eigenschappen

Een goede vriendin kent niet alleen je goede eigenschappen, maar weet ook wat je zwakke punten zijn. Niet dat het voor haar een probleem is, want ze weet perfect hoe ze hier mee om moet gaan.

3. Ze vertelt je altijd de waarheid

Deze vrouw vertelt je altijd de waarheid, zelfs als je die niet wilt horen. Maak je een verkeerde beslissing? Dan hoor je het van haar, maar ze zal je altijd blijven steunen.

4. Door haar sta je met beide benen op de grond

Een vriendin voor het leven is niet bang om jou een spiegel voor te houden. Ze zorgt ervoor dat je met beide voeten op de grond blijft staan en daar ben je haar voor altijd dankbaar voor.

5. Ze is de eerste die je stuurt

Gebeurt er iets in je leven? Dan twijfel je niet over wie je als eerste stuurt. Dat is je beste vriendin.

6. Ze wil altijd met jou op stap te gaan

Je hoeft haar maar te vragen of ze een wijntje wilt drinken en ze staat al voor jouw deur. #ReadyToDrink

7. Ze is niet boos als je niet meteen antwoordt

Ze begrijpt het als jij het druk hebt en daarom verwacht ze niet binnen een minuut een berichtje als zij je iets heeft gestuurd.

8. Ze luistert naar al je verhalen

Een vriendin voor het leven luistert met liefde en veel geduld naar de verhalen die jij te vertellen hebt. Ze kent je soms nog beter dan jij jezelf kent.

9. Ze weet wat je grootste dromen zijn

Natuurlijk liggen jullie altijd in een deuk van het lachen, maar aan de andere kant voeren jullie tot diep in de nacht gesprekken over jullie grootste dromen. Een carrière in New York, verhuizen naar Indonesië, … Ze weet wat jij wilt in het leven.

10. Ze is er voor je in goede en slechte tijden

Relatie verbroken? Je beste vriendin is er voor je om je op te vrolijken. Ze vindt het niet meer dan normaal om naar je te luisteren, je advies te geven en flessen alcohol leeg te drinken met je om je zorgen te vergeten.

Waarom reizen met je beste vriendin goed voor jullie is

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. 

Reageer op artikel:
10 tekenen dat je een vriendschap voor het leven hebt gevonden
Sluiten