Deze 5 tattootrends ga je in 2019 overal zien

Fashion

Deze 5 tattootrends ga je in 2019 overal zien

Tattoos zijn nog nooit zo populair geweest; we kunnen ze simpelweg niet meer wegdenken uit onze leven. Waar we ze vroeger vooral zagen bij fanatieke voetbalfans of ex-gevangenen, vinden we ze nu in alle vormen en kleuren terug. Deze 5 tattootrends ga je in 2019 overal zien. 

Tattootrends

1. X-ray-effect

Bij x-ray denk je waarschijnlijk direct aan gebroken armen of inwendige organen, maar dat is niet waar deze tattootrend om draait. Bij de x-ray-tattoo wordt er veel gebruik gemaakt van schaduwen en overlappingen. Dit effect komt het mooiste tot zijn recht bij ontwerpen van bloemen. De gewone bloementattoo beu? Dan is deze iets voor jou.

2. De binnenkant van je oor

Tattoos achter je oor hebben we al vaker gezien, maar nu verschuiven die naar voren en in 2019 gaan we de zogenaamde helix tattoo zeker zien voorbijkomen.

3. Mixed Media

Deze tattootrend spreekt voor zichzelf: meerdere stijlen worden in één tattoo gecombineerd. Zwart-wit wordt gecombineerd met kleuren, realisme gaat samen met geometrische vormen. Als je niet weet wat te kiezen, kun je gaan voor deze trend – die heeft namelijk van alles wat. Let er wel op dat de verschillende onderdelen in je ontwerp nog bij elkaar passen.

4. De stickertattoo

Bij deze tattoo krijg je een witte omlijning rond je ontwerp, waardoor de tattoo eerder een sticker lijkt omdat ‘ie wel van je lichaam af lijkt te springen. Hierdoor krijgt je tattoo iets meer swung.

5. Die goeie oude prikkeldraad

Alles komt tegenwoordig terug en dat geldt ook voor prikkeldraadtattoos. In de jaren ’90 was deze tattoo (spijtig genoeg) zeer populair, en zag je ‘m vaak op bovenarmen verschijnen. Post Malone gaat een stap verder en laat de prikkeldraad op zijn hoofd tatoeëren. Wij gaan zijn voorbeeld niet volgen, maar hé – whatever floats your boat.

View this post on Instagram

by @adamdegross

A post shared by Posty (@postmalone) on

Follow Friday #29: De lelijkste tattoos die je ooit zult zien

PS: NSMBL is er nu ook elke vrijdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.