Jutta
Jutta Beauty 24 mrt 2019

Tattoo Tales #1: ‘zomaar’ een octopus op je arm

Eens je het idee hebt opgevat om (ooit) een tatoeage te laten zetten vraag je waarschijnlijk aan iedereen die er wel al eentje heeft of het pijn deed. En wat de betekenis is. En wie ze gezet heeft. Vanaf nu hoeft dat niet meer, want wij doen het voor jou! NSMBL’s Jutta bijt de spits af met haar octopustattoo.

octopus tattoo

De tattoo van Jutta

Leeftijd? 28
Hoeveel tattoos? Eentje, voorlopig.
Wanneer heb je je tattoo laten zetten? Vorig jaar in maart.
Tattoo artist? Amy Wolf, een jonge tattoo artist uit Gent.
Deed het pijn? Het voelde alsof er een gloeiend heet mesje door mijn arm sneed. Niet heel aangenaam, maar wel draaglijk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dit is niet mijn gebruikelijke resting bitch face. #hetdeedpijn #tattoo #badass #dontmesswithme

Een bericht gedeeld door Jutta Buytaert (@juttabuytaert) op

Stijl: Beestjes en blackwork.
Waarom een octopus? Die vraag krijg ik vaak, en ik heb er geen sluitend antwoord op en zeg altijd ‘zomaar’. Ik wilde al lang een tatoeage en dacht eerst aan een pauw, dan aan een bos bloemen en vervolgens aan een octopus. Op een gegeven moment heb ik beslist om er echt voor te gaan, en toen zat ik al zo’n jaar met dat dier in mijn hoofd. En zo geschiedde. Octopussen lijken eng, maar eigenlijk zijn het hele slimme dieren.

octopus tattoo
Blij mee? Ja! Het was wel even wennen in het begin, die grote zwarte tekening op mijn arm, maar ik wilde meteen een iets groter exemplaar in plaats van zo’n klein ‘testtattootje’.
Prijs? 150 euro, die lage prijs kreeg ik omdat Amy Wolf toen nog niet heel lang bezig was. Nu zal het waarschijnlijk meer zijn en terecht, want ze is echt goed!

Jouw tattoo op NSMBL?

Wil jij je tat ook met ons delen? Stuur ons dan een berichtje via Facebook, slide in onze DM’s, of mail naar [email protected] Al geloven we niet dat je dat laatste gaat doen, want mailen is voor vijftigplussers.

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.