Lesley
Lesley Beauty 19 mei 2019

Tattoo Tales #9: de hand poked botanical tattoo van Joyce

Eens je het idee hebt opgevat om (ooit) een tatoeage te laten zetten vraag je waarschijnlijk aan iedereen die er wel al eentje heeft of het pijn deed. En wat de betekenis is. En wie ze gezet heeft. Vanaf nu hoeft dat niet meer, want wij doen het voor jou! Deze week laten we Joyce aan het woord over haar hand poked tattoo.

De tattoo van Joyce

Leeftijd: 29 jaar.
Hoeveel tattoos? Twee.
Wanneer heb je je tattoo(s) laten zetten? Eentje in 2014, en eentje in 2018.
Tattoo artist: @laramaju uit Hamburg. Ze heeft een eigen zaak (@cocoschwarz) waar nog tattoo artists met een gelijkaardige stijl zitten.
Deed het pijn? De tattoo is hand poked (niet machinaal) en ik kan het het best beschrijven als een insect dat over mijn arm liep. Het was irritant, maar niet zo pijnlijk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door lara maju (@laramaju) op

Stijl: Hand poked botanical.
Waarom die tekst/ tekening? Ik heb dunne armen, dus ik vond een ‘volumineuze’ tattoo niet passen bij mij. Een heel dunne hand poked tattoo was dus ideaal. De botanical tattoo koos ik vooral omdat ik ‘m mooi vond, er is geen diepere betekenis. Mijn regel is: ben ik na een half jaar nog steeds overtuigd van mijn idee, dan ga ik ervoor. Ik heb een half jaar lang de tattoos van @laramaju op Instagram gevolgd en was nog steeds overtuigd. Daarna duurde het nog bijna een jaar vooraleer ik kon langsgaan – ze is heel populair.
Ben je er blij mee? Enorm! En ik krijg er veel complimenten over.
Prijs: 450 euro

tattoo tales hand poked tattoo

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Tattoo Tales #9: de hand poked botanical tattoo van Joyce
Sluiten