Surinde
Surinde Love & Life 12 mei 2019

Tattoo Tales #8: Een reminder dat het leven mooier als je je doelen bereikt

Eens je het idee hebt opgevat om (ooit) een tatoeage te laten zetten vraag je waarschijnlijk aan iedereen die er wel al eentje heeft of het pijn deed. En wat de betekenis is. En wie ze gezet heeft. Vanaf nu hoeft dat niet meer, want wij doen het voor jou! Deze week toont Tamara een van haar tattoos. 

De tattoo van Tamara

Leeftijd: 22 jaar
Hoeveel tattoos? Negen tattoos
Wanneer heb je je tattoo laten zetten? Februari 2019
Tattoo artist: @Romahtattoos
Deed het pijn? Het viel zéér goed mee!

tattoo tales 8

Stijl: Handwritten
Waarom die tekst/ tekening? Ik ben iemand die graag motiverende tekst op haar lichaam heeft staan. Ik heb nog een paar quotes en woorden op mijn lichaam staan die veel voor mij betekenen en een reminder zijn als ik ooit een dipje heb. Het is een soort ‘therapie’ in mijn ogen en het oogt ook mooi. ‘Niel Volentibus Arduum’ betekent ‘Niets is moeilijk voor zij die willen’, oftewel: ‘Waar een wil is, is een weg’. Ik sta achter deze wijze zin en soms heb ik die reminder nodig in mijn leven. Wilskracht en personal growth zijn woorden die ik hier ook aan link en die geven mij gewoon een kick om verder te gaan en niet op te geven. Het leven is mooier als je je doelen kunt bereiken.
Ben je er blij mee? Yes!
Prijs: 100 euro

Meer Tattoo Tales?

Tattoo Tales #7: een moeilijke periode omgezet in twee prachtige tattoos

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Reageer op artikel:
Tattoo Tales #8: Een reminder dat het leven mooier als je je doelen bereikt
Sluiten