Surinde
Surinde Love & Life 5 mei 2019

Tattoo Tales #7: een moeilijke periode omgezet in twee prachtige tattoos

Eens je het idee hebt opgevat om (ooit) een tatoeage te laten zetten vraag je waarschijnlijk aan iedereen die er wel al eentje heeft of het pijn deed. En wat de betekenis is. En wie ze gezet heeft. Vanaf nu hoeft dat niet meer, want wij doen het voor jou! Deze week toont Fleur haar tattoos. 

De tattoos van Fleur

Leeftijd? 20
Hoeveel tattoos? Ik heb sinds kort twee tattoos, maar er komen er sowieso nog meer bij.
Wanneer heb je je tattoo laten zetten? Mijn eerste tattoo heb ik in juni 2018 laten zetten en de tweede op mijn verjaardag.
Tattoo artist? Ik heb mijn tattoos laten zetten bij Michelle van Mtattoo.
Deed het pijn? Bij de eerste – die achter mijn oor staat – heb ik helemaal niks gevoeld, het kietelde alleen. Bij de tweede op mijn heup deed de outline best veel pijn, zo’n 6 op 10 op een pijnschaal. De verdere uitwerking en details vielen heel goed mee.

Stijl: Miniatuur, maar realistisch.
Waarom bloemen? Ik wist al vanaf mijn 17e hoe mijn tattoo eruit moest zien. Vorig jaar ging ik door een zware periode vanwege een heftige break-up, dat was voor mij het perfecte moment om de klaprozen te laten zetten. Die bloemen staan erom bekend dat ze kunnen groeien in dode grond. Mijn tweede tattoo is een meisje – dat mij moet voorstellen – waar een zonnebloem uit bloeit. Beide tattoos hebben voor mij dezelfde betekenis; wat er ook gebeurt, ik zal altijd blijven bloeien en enkel sterker worden.
Blij mee? Natuurlijk! Ik geniet er nog steeds van om ze elke dag in de spiegel te zien.
Prijs? Mijn eerste tattoo kostte 75 euro en voor de tweede heb ik 200 euro betaald, ik vind het zijn geld zeker waard.

Nog meer Tattoo Tales?

Tattoo Tales #6: een jeugdherinnering vereeuwigd in een hibiscus

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Reageer op artikel:
Tattoo Tales #7: een moeilijke periode omgezet in twee prachtige tattoos
Sluiten