Lesley
Lesley Love & Life 21 apr 2019

Tattoo Tales #5: op naar betere tijden met de tattoo van Celine

Eens je het idee hebt opgevat om (ooit) een tatoeage te laten zetten vraag je waarschijnlijk aan iedereen die er wel al eentje heeft of het pijn deed. En wat de betekenis is. En wie ze gezet heeft. Vanaf nu hoeft dat niet meer, want wij doen het voor jou! Deze week toont Celine je haar Latijnse spreuk, ‘Ad maiora’ – oftewel: ‘towards greater things’. 

De tattoo van Celine

Leeftijd? 22
Hoeveel tattoos? Zeven. Voorlopig.
Wanneer heb je je tattoo laten zetten? Ergens in 2017.
Tattoo artist? Tomas van Brabo’s Hand Tattoo.
Deed het pijn? Dat viel heel goed mee. Ik heb nog tattoos, en het was een van de minst pijnlijke exemplaren!

tattoo ad maiora

Stijl: sierlijke tekst.
Waarom deze tekst? ‘Ad maiora’ is Latijn en betekent ‘towards greater things’. Ik heb ‘m laten zetten nadat ik uit een best slechte periode ben geraakt. Die was al een tijdje aan de gang, tot ik op een moment tegen mezelf zei dat ik het beu was en mezelf weer beter wilde voelen. Toen ben ik leuke dingen gaan doen en ben ik gestopt met dingen waar ik niet vrolijk van werd, et voilà!
Blij mee? Zeker en vast!
Prijs? Ik heb er toen twee laten zetten, en ik heb 100 euro betaald voor beide tattoos.

Jouw tattoo op NSMBL?

Wil jij je tat ook met ons delen? Stuur ons dan een berichtje via Facebook, slide in onze DM’s, of mail naar [email protected] Al geloven we niet dat je dat laatste gaat doen, want mailen is voor vijftigplussers.

Meer tattoo tales?

Tattoo Tales #2: een roos als eerbetoon

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Tattoo Tales #5: op naar betere tijden met de tattoo van Celine
Sluiten