Lesley
Lesley Love & Life 14 apr 2019

Tattoo Tales #4: het maantje van Lissa

Eens je het idee hebt opgevat om (ooit) een tatoeage te laten zetten vraag je waarschijnlijk aan iedereen die er wel al eentje heeft of het pijn deed. En wat de betekenis is. En wie ze gezet heeft. Vanaf nu hoeft dat niet meer, want wij doen het voor jou! Deze week toont Lissa haar tattoo van de maan. 

tattoo maan

De tattoo van Lissa

Leeftijd? 20
Hoeveel tattoos? Voorlopig eentje. Ik hoop op nog meer tattoos in de toekomst, maar heb nog geen concrete plannen.
Wanneer heb je je tattoo laten zetten? September 2018.
Tattoo artist? De naam van de artieste weet ik niet meer, maar het was bij Glorybound Tattoo in Antwerpen.
Deed het pijn? Neen, helemaal niet. Het was een heel vreemd gevoel, maar pijn deed het zeker niet. Veel vriendinnen wezen me erop dat het geen pijn zou doen, maar ik had nog steeds wel wat schrik. Het viel dus veel beter mee dan verwacht.

tattoo maan

Stijl: blackwork.
Waarom een maantje? Enkele jaren geleden zat ik in een heel donkere periode. Ik was enorm onzeker en voelde me minderwaardig. Tot ik de quote ‘She’s just like the moon, constantly changing but always beautiful‘ las. Ik heb ‘m altijd onthouden en die quote heeft me deels ook doen inzien dat ik wél goed genoeg ben en dat ik mooi ben zoals ik ben. Het maantje is dus een kapstok om me er altijd aan te doen herinneren dat ik schoon ben op mezelf.
Blij mee? Jaaaaaa! Nog geen moment spijt van gehad.
Prijs? 80 euro. Niet de laagste prijs voor zo’n kleine tattoo, maar ik betaal liever wat meer voor iets dat gegarandeerd goed is dan minder voor iets van slechte kwaliteit. Zo’n tattoo blijft tenslotte voor altijd op je lichaam staan.

Jouw tattoo op NSMBL?

Wil jij je tat ook met ons delen? Stuur ons dan een berichtje via Facebook, slide in onze DM’s, of mail naar [email protected] Al geloven we niet dat je dat laatste gaat doen, want mailen is voor vijftigplussers.

Meer tattoo tales?

Tattoo Tales #2: een roos als eerbetoon

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Tattoo Tales #4: het maantje van Lissa
Sluiten