Lesley
Lesley Love & Life 7 apr 2019

Tattoo Tales #3: konijn Marcel staat nu ook op de enkel van baasje Juliette

Eens je het idee hebt opgevat om (ooit) een tatoeage te laten zetten vraag je waarschijnlijk aan iedereen die er wel al eentje heeft of het pijn deed. En wat de betekenis is. En wie ze gezet heeft. Vanaf nu hoeft dat niet meer, want wij doen het voor jou! Deze week toont Juliette je haar tattoo, geïnspireerd op Marcel, haar konijntje. En nu allemaal in koor: ooohhhh!

tattoo konijn

De tattoo van Juliette

Leeftijd? 18
Hoeveel tattoos? Vier.
Wanneer heb je je tattoo laten zetten? 28 februari 2019, een symbolische datum want exact die dag twee jaar eerder besloot ik Marcel (mijn konijn) te redden uit een valkerij in Oostenrijk.
Tattoo artist? Morgan Meyers, eigenares van @newlanguage_
Deed het pijn? Ik had al een mini stick & poke-tattoo, maar dit was mijn eerste elektronische. Ik wist dus niet waar ik me aan moest verwachten. Bang was ik niet, maar ik had wel gezonde stress. Eens de tattoo artist eraan begon, dacht ik: “Is dit het?”. De pijn viel echt héél goed mee – enkel wanneer ze erover wreef, prikte het wat. Maar wat is een beetje pijn als je er de mooiste tekening ooit voor in de plaats krijgt?

tattoo konijn

Stijl: fijne lijntjes en dotwork.
Waarom een konijn? Marcel – mijn konijn – is mijn allerbeste vriendje, mijn steun en toeverlaat. Hij is de enige die me nooit zal kunnen teleurstellen. Ik heb de afgelopen twee jaar heel erg veel aan hem gehad, meer dan aan sommige vrienden of familieleden. Voor andere mensen kan dat heel dwaas klinken, maar dat maakt me niet uit. Marcel betekent alles voor mij, hij is mijn volledige wereld. Ik wil hem voor altijd bij me dragen, vandaar de tattoo.
Blij mee? Enorm blij! Ik kan mijn geluk niet uiten of beschrijven. Ik zit er nog steeds dagelijks naar te staren en kan er maar geen genoeg van krijgen.
Prijs? 150 Britse Pond, inclusief een andere mini-tattoo. Best prijzig, maar ik had het ervoor over. Morgan is een héél goede artiest, en ik denk dat de prijzen in Londen ook wel nog iets hoger liggen dan hier. Anyways, ik heb Marcel voor eeuwig bij me, dus in mijn ogen is dat onbetaalbaar.

En dan nu efkes: hoe schattig is Marcel?

tattoo konijntattoo konijn

Jouw tattoo op NSMBL?

Wil jij je tat ook met ons delen? Stuur ons dan een berichtje via Facebook, slide in onze DM’s, of mail naar [email protected] Al geloven we niet dat je dat laatste gaat doen, want mailen is voor vijftigplussers.

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Reageer op artikel:
Tattoo Tales #3: konijn Marcel staat nu ook op de enkel van baasje Juliette
Sluiten