Lesley
Lesley Love & Life 31 mrt 2019

Tattoo Tales #2: een roos als eerbetoon

Eens je het idee hebt opgevat om (ooit) een tatoeage te laten zetten vraag je waarschijnlijk aan iedereen die er wel al eentje heeft of het pijn deed. En wat de betekenis is. En wie ze gezet heeft. Vanaf nu hoeft dat niet meer, want wij doen het voor jou! Deze week toont Kiarra je haar roos-tattoo, die ze liet zetten als eerbetoon aan haar tante. 

De tattoo van Kiarra

Leeftijd? 19
Hoeveel tattoos? Twee, maar het zal ongetwijfeld niet lang meer duren voor er nog eentje volgt.
Wanneer heb je je tattoo laten zetten? September 2017.
Tattoo artist? Jerry Drubbel van Bad Ass Tattoo.
Deed het pijn? De weken voor ik de tattoo liet zetten maakte iedereen in mijn omgeving mij enorm bang, maar naar mijn gevoel was dat dik overdreven. Ik nam mijn beste vriendin mee om in haar handje te knijpen en eerlijk gezegd was de pijn lang niet zo erg als ik verwacht had. Het gaat ook gewoon veel sneller voorbij dan je denkt.

roos tattoo

Stijl: bloemen en blackwork.
Waarom een roos? De roos is een eerbetoon aan mijn tante en staat symbool voor mijn liefde voor haar. Die zal nooit verwelken zolang ik besta, en om diezelfde reden staat de tattoo ook zo dichtbij mijn hart. Bovendien zijn roosjes haar favoriete bloemen.
Blij mee? Enorm blij! Ik heb zeker een jaar nagedacht omdat ik écht zeker wilde zijn en heb er nog geen moment spijt van gehad. Soms vergeet ik dat de tattoo er staat en het is altijd een aangename verrassing.
Prijs? De tattoo artist is familie, dus ik heb het geluk dat ik hier ‘nul’ op kan antwoorden. #lucky

Jouw tattoo op NSMBL?

Wil jij je tat ook met ons delen? Stuur ons dan een berichtje via Facebook, slide in onze DM’s, of mail naar [email protected] Al geloven we niet dat je dat laatste gaat doen, want mailen is voor vijftigplussers.

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Tattoo Tales #2: een roos als eerbetoon
Sluiten