Surinde
Surinde Love & Life 9 jun 2019

Tattoo Tales #11: tattoos zijn kunstwerkjes, kijk maar naar die van Thomas

Eens je het idee hebt opgevat om (ooit) een tatoeage te laten zetten vraag je waarschijnlijk aan iedereen die er wel al eentje heeft of het pijn deed. En wat de betekenis is. En wie ze gezet heeft. Vanaf nu hoeft dat niet meer, want wij doen het voor jou! Deze week deelt Thomas zijn tattoos met ons.

De tattoos van Thomas

Leeftijd: 21 jaar.
Hoeveel tattoos? Twee (for now).
Wanneer heb je je tattoo(s) laten zetten? De eerste heb ik op 22 december 2017 laten zetten en de tweede op 30 januari 2019
Tattoo artist: Ik heb mijn tattoo laten zetten bij Strange Love Tattoo in Antwerpen.
Deed het pijn? De eerste viel heel goed mee, en duurde ook maar een drietal uur. Bij de tweede daarentegen duurde het gemakkelijk zes uur, waardoor mijn arm begon te verkrampen. De dikke lijnen en de rode lijn delen wel pijn, omdat die dikker en feller moesten zijn dan de rest.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Finally my first tattoo.. Really an amazing experience! Much love to @poke.fiction from @strangelovetattoo for doing such an awesome job. #firsttattoo #handpoke #sticknpoke #handpokedtattoo #tattoo #foxtattoo #firefox #strangelove #antwerptattoo

Een bericht gedeeld door 1844332932S/M (@thomasgevaerts) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door S T R A N G E L O V E (@strangelovetattoo) op

Stijl: Hand poke, en ze zijn aan de grote kant, want ik wil echt kunstwerkjes.
Waarom die tekst/ tekening? Mijn eerste tattoo heeft minder betekenis dan de tweede. Eerst en vooral is een vos mijn lievelingsdier, ik hou van de kleuren en de sluwheid waarvoor het dier bekend staat.

Tattoo nummer twee heeft voor mij een diepliggende en persoonlijke betekenis, aangezien ik sinds jongs af aan autisme heb. De meeste mensen valt het niet eens op, maar ik heb er zelf wel af en toe moeite mee, vooral toen ik jong was. Ik werd vaak raar bekeken, maar naarmate ik ouder werd, heb ik ermee leren leven en ben ik socialer geworden. De tattoo representeert hoe ik me voel, iemand die de emoties van anderen niet goed begrijpt en die van zichzelf niet goed beheerst.

Ben je er blij mee? Heel zeker, ik heb er geen seconde spijt van.
Prijs: De vos kostte 150 euro (3 uur) en het gezicht 300 euro (6 uur). Ik vind dit redelijke prijzen aangezien de meeste artiesten per uur rekenen.

Meer tattoo tales?

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Tattoo Tales #11: tattoos zijn kunstwerkjes, kijk maar naar die van Thomas
Sluiten