Lesley
Lesley Fashion 9 okt 2018

Zo draag je een T-shirt als je grote borsten hebt

Iedereen met een wat grotere, euh, voorgevel kent de struggle. Ofwel schreeuwen je borsten in dat T-shirt ‘Hello world, these are my boobs‘, ofwel valt de stof recht naar beneden en zie je eruit als een tent. Dankzij deze tips draag je ook met grote borsten stijlvol een T-shirt. 

T-shirts dragen als je grote borsten hebt

Even beginnen bij het belangrijkste: je borsten zijn helemaal top en je hoeft ze niet te verstoppen – ook niet als ze iets groter dan gemiddeld zijn. #bodypositivity. Maar soms voel je je toch niet zo comfortabel bij dat diepe décolleté of dat lompe T-shirt. Dankzij deze tips vallen je borsten iets minder op in een shirt – al draag je dat ding natuurlijk exact zoals jij wilt. You do you, gurl. (En ook: ik moet just niks, maar dat zegt iedereen al tegenwoordig.)

Tie a knot (voorkant)

Je T-shirt aan de voorkant knopen is een ontzettend gemakkelijke manier om het er net wat nonchalanter uit te laten zien. Omdat dit de onderkant wat strakker maakt, sluit het beter aan op je lichaam.

View this post on Instagram

??‍♀️

A post shared by Anna Nooshin (@annanooshin) on

Tie a knot (achterkant)

Een knoop aan de voorkant is niet bij elk T-shirt even mooi. Probeer daarom eens een knoop aan de achterkant te maken. Even in de spiegel kijken en dan lukt dit makkelijk. Zo lijkt de voorkant een (wat) strak(ker) topje, en zit het speelse gedeelte juist aan de achterkant.

Elastische band

Hiermee bereik je eigenlijk hetzelfde effect als bij de vorige twee opties. Het verschil is alleen dat je een T-shirt met elastische band koopt, en het effect niet zelf creëert. Het is misschien even zoeken naar mooie T-shirts met zo’n band, maar dan hoef je er vervolgens ook geen aandacht meer aan te besteden.

Stop ‘m in je broek

Door je T-shirt in je broek of rokje te stoppen ziet je outfit er meteen wat gestroomlijnder uit, omdat het T-shirt niet meteen naar beneden loopt ter hoogte van je borsten. Ook als je het T-shirt alleen aan de voorkant in je broek stopt maakt dit al veel verschil. Vooral handig bij een high-waisted broek, aangezien de afstand die je moet overbruggen dan minder lang is.

View this post on Instagram

It’s a wrap ✌?#wrapskirt #ootd

A post shared by Yara Michels (@yara_michels) on

T-shirt als jurk

Koop een XXL-shirt, draag ‘m als een jurk en gooi er een riempje omheen. Dit is de perfecte manier om een taille te creëeren.

Beha vs. bralette

Als je een bralette draagt onder je T-shirt in plaats van een beha, valt je shirt minder wijd. Of dit handig is voor jou is natuurlijk wel afhankelijk van hoe groot je borsten precies zijn en hoe snel je er last van hebt. Als een bralette simpelweg niet genoeg ondersteuning biedt, is een beha toch de fijnste optie.

Deze 6 body positive accounts wil je volgen op Instagram

Reageer op artikel:
Zo draag je een T-shirt als je grote borsten hebt
Sluiten