Jutta
Jutta Home & Interior 3 jul 2018

Heel de wereld wil nu string lights op z’n balkon en wij snappen waarom

Wil jij je tuin of terras meer sfeer geven voor de zomermaanden, maar wil je niet al teveel geld uitgeven? Dan zijn de string lights een perfecte oplossing. De kleine lampjes geven je tuin extra gezelligheid, zorgen voor precies genoeg sfeerlicht en doen het ook nog eens héél goed op de foto. En daar doen we het tenslotte voor. 

string lightsstring lightsstring lights

String lights maken het leven mooier

Je kunt string lights kopen bij de doe-het-zelfzaak of interieurwinkel, maar als je even de kelder induikt of gaat snuisteren op zolder vind je daar waarschijnlijk wel kerstverlichting. Dat is een prima alternatief en zo houd je deze make-over helemaal budgetproof. Het voordeel van kerstverlichting is trouwens dat het lichtgewicht lichtslingers zijn, dus een simpel schroefje volstaat om ze aan de houten schutting vast te maken.

string lightsstring lights

String lights passen eigenlijk bij elke stijl, maar geven vooral buiten een bohemian look aan je terras. En da’s goed, want dan kun je alvast oefenen voor je trouwfeest in bohemian-stijl dat je toch al jaren in je hoofd aan het plannen bent. Hang de lampjes vooral kris-kras door elkaar voor een nonchalant effect!

string lightsstring lights

Als je geen balkon hebt in je krappe eerste appartement kun je die leuke lampjes overigens prima binnen hangen, past mooi bij de verzameling plantjes in je urban jungle!

Greenterior: tover je interieur om tot een urban jungle

Roomed

Reageer op artikel:
Heel de wereld wil nu string lights op z’n balkon en wij snappen waarom
Sluiten