Streetstyle #7: de coolste looks op Reggae Geel

Op Reggae Geel heerst het algemene motto ‘Peace, love and understanding’. Wij voegen daar nog graag prachtig natuurlijk haar en kleurrijke outfits aan toe. We speurden de wei af naar de coolste looks en vonden deze toppers!

Lotte (19) liet haar supercoole dreads zetten op 14 februari. “Dat is nog niet zo lang geleden, maar ik wou het al heel lang, dus ik dacht: ‘Waarom niet?'”

Reggae Geel

Jemy (26) draagt een coole crochetjurk uit Londen, maar normaal maakt ze die helemaal zelf. Wij zijn vooral jaloers op die stoere, ongetemde krullen!

Reggae Geel

Ama (22) weet dat met zo’n prachtig krullend haar de rest van je outfit niet te opvallend hoeft te zijn. Haar topje is van het merk ‘Kani’ en kocht ze in Brussel.

Reggae Geel

Move over, Ariana Grande! Wij willen liever de prachtige paardenstaart van Danisha (23)! En als we dan toch bezig zijn … haar outfit willen we ook weleens lenen!

 

Reggae Geel

Shenez (26) maakt elk jaar samen met haar familie een uitje naar België, speciaal voor Reggae Geel. Great people and good vibes, zo omschreef ze het festival. Meer hebben we inderdaad niet nodig! En dankzij haar prachtige blauwe vlechten vergeten we de grijze lucht die boven ons hangt even.

Reggae Geel

De opgestoken dreadlocks van Vanessa (29) hadden we al van ver in de gaten. Dat ze enkel Frans sprak, hadden we even niet verwacht. ‘Euh prendre foto, pour euh, streetstyle?’

Reggae Geel

Lees ook: Streetstyle #6: kleurrijk op Couleur Café

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Streetstyle #7: de coolste looks op Reggae Geel
Sluiten