Lesley
Lesley Fashion 25 apr 2019

Streetstyle #5: Na regen komt zonneschijn

Een tijdje geleden stuurden we onze stagiaires de straat op om jullie regenachtige outfits te spotten omdat wij zelf droog binnen wilden zitten, en een paar weken later vergeleken we die met jullie mooiste zomeroutfits. (Oké, misschien vonden we gewoon een paar oude streetstyle-foto’s terug die we compleet vergeten waren. Misschien.)

Na regen …

Vivianh (19) shopt het liefst bij Monki – daar kocht ze ook deze blazer én jas. (Jep, zo koud was het toen nog. Vandaar dat we stagiaires de straat opstuurden.)

streetstyle

De favoriete winkel van Britt (19) is de Urban Outfitters. Haar outfit van vandaag shopte ze bij Brandy Melville, Monki en Topshop.

streetstyle

Joni (18) duffelde zich goed in in een dikke teddy coat en een coole paarse broek.

streetstyle

Ook Amber (18) ging voor de ruitjestrend en combineerde die met een al even trendy baret en tasje met studs erop.

streetstyle

… komt zonneschijn

En wanneer de zon zich laat zien, komt dé zomerkleur bij uitstek naar boven. Zowel Laure (32) als Florence (27) hulden zich in het geel. Toen we hen complimenteerden met hun outfits zeiden ze vrolijk: “We hebben nochtans ook al veel floppers gezien vandaag. Spierwitte benen onder véél te korte rokjes bijvoorbeeld, echt hilarisch.”

streetstyle

Laure ging voor een gele broek en een bijpassend vestje van ONLY. “Mijn lief gaat dit echt hilarisch vinden, toen ik vanochtend vertrok, vroeg ‘ie: ‘Wa gade gij aandoen?’.” Jep, klinkt als ons lief.

streetstyle

Florence zag het nog zomerser en koos voor een maxi-jurk van ONLY.

streetstyle

Laura (21) en Chryssa-Danae (21) besloten elkaar aan te vullen met zwart en wit. Beide jurkjes zijn eigenlijk van Chryssa-Danae: “Ik ben nogal into polkadots de laatste tijd.” We noticed, gurl, and we love it.

streetstyle

Laura kreeg deze maxi-dress van vriendin Chryssa-Danae en combineerde de polkadots met een zelfgemaakte tote bag – die je zelf ook kunt scoren op Faceboopagina Laura Y.

streetstylestreetstyle

Chryssa-Danae kwam helemaal uit Duitsland om voor onze lens te poseren – oké, en ook om vriendin Laura te bezoeken. Haar jurkje kwam van Zara.

streetstyle

Morgane (21) ging voor een felroze trui uit de Bershka en blote benen. Naar eigen zeggen weet ze nooit wat ze met haar handen moet doen op de foto, maar dat weten wij ook niet. #slechteinfluencers

streetstyle

Meer zomerse outfits?

Streetstyle #4: Zomer in februari

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Streetstyle #5: Na regen komt zonneschijn
Sluiten