Lesley
Lesley Fashion 27 feb 2019

Streetstyle #4: Zomer in februari

Dat het weer helemaal in de war is, is een understatement. Wij hebben gisteren officieel de eerste barbecue van het jaar georganiseerd en de terrasjes zitten intussen ook bomvol. Morgen is het weer uit met de pret, maar vandaag trokken we nog even de Meir op omdat we een zonnige middagpauze wilden en een uur met rust gelaten wilden worden om jullie eerste lenteoutfits te checken. 

We bijten de spits af met Marion (22), die het al aandurfde om het eerste zomertopje uit de kast te trekken – en gelijk heeft ze. Of ze het niet te koud had? “Nee, ik heb net gefietst hé.” Da’s natuurlijk ook een optie, al zien wij dan meestal even rood als dat topje. #geenconditie

streetstylestreetstyle

Tini (25) deed haar zonnebril even af voor onze lens en wist ons ineens ook te vertellen dat ze haar jurk bij Selected Femme kocht.

streetstyle

Emma (27) en Kaat (24) zagen het kleurrijk en beseften maar al te goed dat een lange rok het ideale kledingstuk is om warme winterdagen te overbruggen.

streetstyle

Ook Kaat kocht haar jurk bij Selected Femme.

streetstyle

Emma’s favoriete kledingstuk? “Lange, kleurrijke jurkjes. Toffe schoen onder, ketting erboven en klaar.”

streetstyle

Dat geel de ideale kleur is om tijdens die eerste zonnige dagen te rocken, hebben Laura (22) en Louise (22) goed begrepen. Laura haalde haar bomber bij Zara en Louise shopte haar geel vestje bij Pull & Bear.

streetstyle

Astrid (18) en Kaat (18) speelden op veilig en werkten met laagjes – slim in een wispelturig land als België. De lange jurk van Kaat is een Italiaans souvenir uit de Mango.

streetstyle

Onder Astrids winterse outfit ging een zalige jumpsuit van de Bershka schuil: “Hij is eigenlijk wat te groot, maar zo heb ik veel stuks. Ik koop die dan online in de solden, waarna ik te lui ben om ze terug te sturen. Het gevolg: een héél volle kast met kleren die ik niet aandoe.” #storyofourlives

streetstyle

Valérie (18) kwam met haar meter van de eerste (en voorlopig laatste) zonnestralen genieten en droeg daarvoor een felroze trui. We like! Waar haar outfit vandaan kwam? “Geen flauw idee, het meeste is van mijn zus.” Complimenten aan de zus dan!

streetstyle

Nune (18) doet ons officieel twijfelen om toch ook maar eens zo’n culotte aan te schaffen. Hoe cool!

streetstyle

Dominique (33) shopte haar outfit bij elkaar bij Monki en wij hopen dat ‘ie nog in de rekken hangt, want we willen ‘m ook. Haar bril kocht ze bij Theo.

streetstylestreetstyle

Ook vorig jaar was het warm in de herfst en ook toen zagen jullie er goed uit.

Streetstyle #2: Herfst? Zomer? Wij zijn in de war

PS: NSMBL is er nu ook elke vrijdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Reageer op artikel:
Streetstyle #4: Zomer in februari
Sluiten