Fashion 3 dec 2018 Lesley

Streetstyle #3: De coolste winterjassen

Het is december en de laatste herfstjassen zijn nu écht terug in de kast gevlogen, want het. is. koud. Wij hadden nog wat outfitinspiratie nodig en trokken de Meir op om jullie winterjassen te checken. 

Teddy coats

Nog cooler dan een teddy coat is een roze teddy coat. Want: extra fluff, extra girly, extra ‘moet ik hebben’-gehalte! Eliza (15) kocht de hare bij Zara.

streetstyle winterjassen

Fatima-Zahra (19) ging voor een langer exemplaar die je shopt bij Bershka. Nooit meer koude winterdagen, want deze jas houdt je van kop tot teen ingeduffeld en warm, yay!

streetstyle winterjassen

Faux fur

Of Marthe (20) haar coole rode jas wou showen voor onze lens? “Ja, wel even die kitscherige kerstversiering uit beeld halen dan.” En zo geschiedde. De jas kocht ze bij Zalando, waar ze de kerstversiering vandaan haalde, weten we helaas niet.

streetstyle winterjassen

Elleke (38) moest even nadenken waar ze die jas van haar kocht: “Het was ergens in de Wilde Zee. Een boetiekje. Met gouden letters. Echt, ik zou het duizend keer zeggen.” Maar één keer was genoeg en de winkel bleek Sienna te zijn. Toch maar eens binnenspringen binnenkort.

streetstyle winterjassen

Of hoe neutrale kleuren ook kunnen opvallen. Janneke (26) combineerde haar beige faux fur-jas met een zwarte sjaal en een toffe haarband van H&M en wij zouden er graag elke dag zo effortlessly chic bijlopen.

streetstyle winterjassen

Kathrine (20) kocht haar jas bij het Deense merk Love & Divine en die werd duidelijk ook goedgekeurd door dog best friend Billy. Willen we. De jas én de hond.

streetstyle winterjassen

Jeans

Jeans raakt nooit uit de mode. Hannelore (19) maakte haar outfit stylish én lekker warm door twee jassen te combineren. De jeansjas is van het merk Levi’s en de fluffy onderjas haalde ze bij Monki.

streetstyle winterjassen

Puffy jassen

Olympe (19) is klaar voor het barre weer met haar puffy jas van H&M. De bijpassende puffy tas vond ze bij Weekday. Haar felgele broek van Clouds of Fashion zorgt voor een leuk accent. Zo is er toch nog een beetje zon in december.

streetstyle winterjassen

Chemiestudente Jihane (20) draagt een cool camouflage-exemplaar. “Waar heb ik de jas ook al weer gekocht. Zara misschien?” Ach, whatever, hij ziet er in ieder geval cool uit.

streetstyle winterjassenstreetstyle winterjassen

Lang, langer, langst

Yari (21) draagt niet alleen een geweldige winterjas, heel zijn outfit is geweldig. De broek vond hij bij Weekday en het perfect bijpassende hemd bij de vrouwenafdeling van Zara. De jas vond hij ook bij Zara, maar dan “wel op de mannenafdeling”.

streetstyle winterjassen

Ook Lisa (20) is fan van de lange winterjas. Deze kostuumjas kun je shoppen bij Weekday. Hier zien we weer een leuke gele broek, hebben we een trend gemist? De pantalon haal je bij Zara.

streetstyle winterjassen

Meer winterjassen zien?

Deze 6 jassen houden je deze winter warm

Reageer op artikel:
Streetstyle #3: De coolste winterjassen
Sluiten