Lesley
Lesley Entertainment 15 jul 2019

Yesss: je kunt het strandhuis uit ‘Big Little Lies’ nu ook zelf huren

Volg jij de avonturen van Madeline, Celeste en co op de voet en droom je er stiekem van om in het gigantische strandhuis van Madeline te overnachten? Dan hebben we goed nieuws voor je, want DAT KAN ECHT. Oh ja enne … wist je dat dat strandhuis hetzelfde is als dat in ‘Hannah Montana’? Mind = blown. 

Malibu baby

Dacht je al dat je het huis ergens van kende? Of ben je net als wij volledig baffled bij het feit dat dit echt hetzelfde strandhuis is als datgene waarin Miley Stewart ofte Hannah Montana woonde? Anyways, je kunt nu dus ook zelf in het strandhuis in Malibu logeren.

In ‘Big Little Lies’ woont Madeline Martha Mackenzie – het personage dat vertolkt wordt door de immer charmante Reese Witherspoon – in het huis, en ook het interieur van het strandhuis werd gebruikt op de set, al werden er wel een paar kleine aanpassingen gemaakt.

View this post on Instagram

Sneak peek tour of our little slice of heaven. Once you check in, you’ll NEVER want to leave 🐳🐠🌈🏄‍♂️Swipe left for a sneak peek tour! For the FULL tour, click the link in the bio! #Malibu #biglittlelies #reesewitherspoon #mansions #sunsets #nicolekidman #beachhouse #heaven

A post shared by Malibu Luxury Vacation Homes (@malibuluxuryvacationhomes) on

Strandhuis met jacuzzi

Neem vooral ook al je vrienden mee want de huurprijs is veel te hoog voor jou alleen het strandhuis heeft maar liefst zeven slaapkamers en acht badkamers. Vanuit de tuin wandel je zo het strand op en als je niet zo’n fan bent van de zee, dan kun je ook nog altijd in de jacuzzi springen.

Wordt het ‘s avonds iets te koud? No biggie, want er is buiten ook een fire place. Zonsondergang met zicht op zee voor koukleumen: check. Meer info over de huisjes vind je op de website, al gokken we wel dat je nog veel zult moeten sparen voor je 3000 dollar voor een nachtje kunt neerleggen (of inbreken, maar da’s blijkbaar illegaal).

View this post on Instagram

Hey @mileycyrus remember when you were Hannah Montana and this was your house? For all you who remember that show these are the before and after photos #mileycyurs #malibu #mansions #malibumansions #beach #family #disney

A post shared by Malibu Luxury Vacation Homes (@malibuluxuryvacationhomes) on

PS: Als je er vooral wilt logeren omdat je in dezelfde zetel als Miley Cyrus wilt liggen, moeten we je teleurstellen, want de binnenbeelden van ‘Hannah Montana’ werden op een filmset gedraaid.

Lonely Planet

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Yesss: je kunt het strandhuis uit ‘Big Little Lies’ nu ook zelf huren
Sluiten