Lesley
Lesley Entertainment 15 okt 2019

Tom Felton deelt nooit eerder vertoonde setbeelden van ‘Harry Potter’ en ze zijn zó schattig

Klaar om jezelf even héél oud te voelen? Dan moet je deze video bekijken, want die zit vol beelden die gemaakt werden op de set van de eerste ‘Harry Potter’-film uit – jawel – 2001. 

En als je nu ‘moet just niks’ denkt, heb je het mis. Standaard reageren wij ook met onderstaande Niet Nu Laura-cartoon wanneer iemand ons een video onder onze neus duwt, maar deze wil je écht zien.

Je ziet de piepjonge acteurs namelijk aan het werk, waaronder dus ook Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson. De meeste setvideo’s focussen vooral op de special effects die zich achter de schermen plaatsvinden, maar in dit filmpje zie je voornamelijk kinderen die zich amuseren en spelletjes spelen om de tijd te doden.

Een filmreeks als die van ‘Harry Potter’ maken is hard werken, maar onderstaande video toont aan dat er ook genoeg ruimte was om lol te maken.

View this post on Instagram

Champion #Slytherin

A post shared by Tom Felton (@t22felton) on

 

De video is afkomstig van acteur Tom Felton, die we kennen van zijn rol als Draco Malfoy. Waar Draco in de films redelijk gemeen was, schiet Tom in het echte leven gelukkig wel goed met de rest van de acteurs op.

Voel je je intussen al oud? Dachten we al.

Meer ‘Harry Potter’-nieuwtjes?

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Tom Felton deelt nooit eerder vertoonde setbeelden van ‘Harry Potter’ en ze zijn zó schattig
Sluiten