Lesley
Lesley Love & Life 1 mei 2019

5 seksstandjes waarmee je hém een plezier doet

Niks mis met good old missionary, maar het kan nooit kwaad om eens iets nieuws te proberen tussen de lakens. Wil je je lief eens extra verwennen, overweeg dan een van deze vijf seksstandjes, want die zorgen bij hem voor maximaal plezier. Oh, en geen paniek: jij zult ook genieten.

Doggy style

Naast de missionaris is doggy uiteraard ook een klassieker. Voor mannen is dit standje fantastisch omdat hij lekker diep kan gaan. Bovendien kun jij ‘m met je billen helemaal opwinden en kan hij die op zijn beurt masseren. Of een keer slaan, wat jullie leuk vinden.

Girl on top

Hoewel mannen graag de touwtjes in handen nemen, kun je hem ook verwennen door zelf on top te kruipen. Vergeet immers niet dat mannen ook van liefdevolle seks houden en als jij bovenaan ligt kan hij zich helemaal laten verwennen door jou het ritme te laten bepalen.

In dit seksstandje kun je hem laten zien hoe enorm hij je doet genieten. Leg je handen zacht op zijn borstkas of knijp licht in zijn gespierde armen. Tip: beweeg je heupen net iets langzamer dan hij zou willen. Je zult wel zien waarom.

seksstandjes mannen

Cowgirl

Cowgirl heeft alle voordelen van bovenstaand standje en bijkomend ook nog een extra visuele prikkel aangezien je borsten mooi in het vizier komen. Ga er daarom voor en laat een klein nachtlampje aan zodat hij je vormen kan zien. Voor sommigen voelt de hoek waarin hij in je stoot trouwens beter dan girl on top.

Bulldog

Bulldog lijkt op doggy, maar voelt net anders aan doordat hij als het ware op jou zit in plaats van op zijn knieën te steunen. Leg je bovenlijf plat tegen het bed en klauw door de lakens als je tot je hoogtepunt komt. Hij zal zich helemaal stoer en mannelijk voelen.

Jockey

Ga plat op de grond liggen met je benen gesloten. Hij plaatst zich op zijn knieën langs je heupen en penetreert je tussen je benen. Vraag hem zeker – als je dat leuk vindt – om je haren eens vast te nemen, zijn lichaam bovenop dat van jou te leggen of je zacht in de kussen te duwen. Jij kunt op jouw beurt je billen wat omhoog duwen of tegen zijn kruis aanwrijven om ‘m op te winden.

seksstandjes mannen

Jouw beurt (hehe) om te genieten?

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
5 seksstandjes waarmee je hém een plezier doet
Sluiten