Lesley
Lesley Love & Life 18 sep 2018

Double the fun: dankzij deze standjes houdt je lief het langer vol

Om de zoveel tijd komt er weer eens een onderzoek uit dat blootlegt (pun intended) hoe lang de gemiddelde man het volhoudt in bed. De exacte duur doet er eigenlijk niet toe, wel dat jij en je lief je hier goed bij voelen. Is dat niet (altijd) zo? Leg hem dan subtiel eens deze standjes voor. 

Als je weet dat de gemiddelde vrijpartij rond de vijf minuten duurt en vrouwen gemiddeld twintig minuten nodig hebben om klaar te komen, hoef je geen rekenwonder te zijn om in te zien dat daar een kleine discrepantie in schuilt. Dat hoeft geen probleem te zijn (hoera voor voorspel), maar als je ook tijdens de seks tot een hoogtepunt wilt komen, zal je lief het waarschijnlijk iets langer moeten volhouden.

Daar bestaan heel wat trucjes voor en het ene is al leuker dan het andere, maar je kunt je vrijpartij ook simpelweg verlengen door een ander standje te proberen. Klinkt al heel wat interessanter dan condooms die zijn orgasme uitstellen, right? Website Fatherly sprak met Bethany Ricciardi, sex educator voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in seksspeeltjes, en zij gaf vier standjes mee die ervoor zorgen dat jullie vrijpartij vanavond nóg langer duurt.

Lepeltje-lepeltje

Niet het meest spannende standje, wel effectief. Omdat je zo dichtbij elkaar ligt, heeft je lief niet veel ruimte en kan hij dus ook minder snel stoten. Hoe dichter jullie bij elkaar liggen, hoe beter dus – en geef toe: daar kun je weinig op tegen hebben.

standjes langer volhouden

Bovendien vereist dit standje wel wat behendigheid, want als jullie te snel gaan, kan zijn zaakje er wel eens uitglijden. Traag en gestaag is the way to go en door die focus zou je lief ook minder snel moeten klaarkomen. Bijkomend voordeel: jullie kunnen allebei gemakkelijker bij je clitoris als je nog wat extra stimulatie nodig hebt.

Zittende seks

Je lief zit neer met gekruiste benen terwijl jij op hem zit. Sensueler kan het niet worden én je hebt hetzelfde ‘voordeel’ als bij lepeltje-lepeltje: technisch niet zo simpel, waardoor je weer niet te snel kunt bewegen. En hoe trager je beweegt, hoe langer de vrijpartij duurt.

Wat elke vrouw denkt tijdens de seks

Jij neemt als het ware alle controle over: je kunt op en neer of heen en weer bewegen, maar snelle, intense stoten van zijn kant zijn praktisch onmogelijk – wat het voor hem moeilijker maakt om tot een hoogtepunt te komen. Voor nog meer controle kun je je armen rond zijn nek slaan en achterover leunen: leuk visueel extraatje voor hem.

Cowgirl

Howdy cowboy. Jij krijgt alle controle (en beweging) in handen én je lief kan rekenen op one hell of a view. Diepe penetratie is mogelijk, maar aangezien jij de leiding hebt, kun je traag of in cirkels bewegen. Snel klaarkomen is moeilijker voor hem tijdens dit standje, maar eerlijk? Wij denken niet dat hij dat erg vindt.

Elk standje dat niet zijn favoriet is

Elke man heeft zijn favoriet standje, die ene positie waarbij je al blij mag zijn als ‘ie het langer dan een minuut volhoudt. Hou dat standje voor op het einde. Klaar. Letterlijk.

Benieuwd of ze overeenkomen met jouw favoriete standjes?

Deze 8 seksstandjes geven vrouwen maximaal plezier

Reageer op artikel:
Double the fun: dankzij deze standjes houdt je lief het langer vol
Sluiten