Jutta
Jutta Health 9 mei 2018

Wanneer is het acceptabel om een scheet te laten waar je lief bij is?

Sommige mannen willen blijven geloven dat vrouwen niet naar het toilet gaan, maar nu moeten we toegeven dat wij ons ook soms wat ongemakkelijk voelen bij sommige lichaamsfuncties. Wanneer mag je bijvoorbeeld een scheet laten als je een nieuw lief hebt? 

scheet

Uit onderzoek van de website Mic blijkt dat de meeste koppels zich pas genoeg op hun gemak voelden om een scheet te laten in het bijzijn van hun partner na minstens twee tot zes maanden daten. Onderstaand cirkeldiagram laat de verschillende antwoorden zien die de onderzochte stellen uitkozen:

scheet laten in het bijzijn van je partner

Terwijl een hele kleine groep er nooit echt over nagedacht heeft, gaven sommige deelnemers toe dat ze pas na een jaar een windje zouden durven lossen in het bijzijn van hun partner. Eerlijk? Zo lang zouden wij het écht niet kunnen inhouden.

Een scheet meer of minder…

Het paarse gedeelte is overigens best interessant. Wij gokken dat dit de mannen zijn die een scheet laten onder de dekens om die vervolgens als een wervelwind los te laten door de dekens omhoog te trekken … Als je een jongen gevonden hebt die dat doet en je wordt nog steeds niet kwaad op hem, moet het wel echte liefde zijn. En als je dan zelf een keer een scheet moet laten is dat niet erg, maar zeg wel even #sorryvoordeprotjes.

Zo hard meent Ellis het precies toch niet ??? // Met onze strijkapplicaties pimp je een eenvoudig sweatertje in 1 2 3 tot een grappig exemplaar! Www.evamouton.be of link in bio! (Geweldige foto: @tinnekes) #evamouton #strijkapplicatie #protjes #webshop #baby

A post shared by Eva Mouton (@eva_mouton) on

Reageer op artikel:
Wanneer is het acceptabel om een scheet te laten waar je lief bij is?
Sluiten