Je kunt nu een rugzak kopen die ongeveer zo groot is als jijzelf en hij is RAAR

Fashion

Je kunt nu een rugzak kopen die ongeveer zo groot is als jijzelf en hij is RAAR

Het is 3 januari en er is al een bizarre kledingtrend opgedoken. In 2019 sleur je je spullen namelijk niet meer mee in een klein heuptasje, maar wel in een rugzak waar maar liefst 180 liter in past. 

De gemiddelde vrouw beschikt over veel talenten, maar een van onze opmerkelijkste vaardigheden moet toch wel zijn om ons hele hebben en houden in een piepklein tasje gepropt te krijgen. Zakdoeken? Geen probleem. Lippenstift? Hebben we bij. Oh, en wil er iemand maandverband? Een gsm, inclusief lader en powerbank? Een pak koekjes? Een portefeuille? We got you covered.

De makers van deze rugzak moeten ons talent gezien hebben als een last en besloten ons het leven wat gemakkelijker te maken. In Japan verkopen ze nu namelijk deze tas die groter is dan jijzelf. Als jij ook van het ‘ik neem altijd mijn hele inboedel mee want je weet maar nooit’-principe bent, word je misschien wel blij van deze tas. Wij vinden ‘m alleen een tikje … raar.

De tas schiet zijn doel ook wel wat voorbij, want écht praktisch is dit ding natuurlijk niet meer. Zie jij jezelf wel met deze bad boy op je rug rondlopen? Dan ben je 210 euro kwijt. En de wil om te leven nadat je dat ding één keer op je rug hebt gehad, maar goed. 

Toch liever iets kleiner?

Als je dacht dat je alles gezien had: Nike verkoopt fanny pack slippers