Lesley
Lesley Beauty 16 apr 2019

Heb jij een rond gezicht? Dan zijn deze kapsels je op het lijf geschreven

Iedereen heeft een andere gezichtsvorm en dat betekent ook dat niet iedereen met hetzelfde kapsel wegkomt. Je doet natuurlijk met je haar waar je zelf zin in hebt, maar er zijn nu eenmaal kapsels die je beter zullen staan dan andere. Ben jij gezegend met een rond gezicht? Dan passen deze kapsels heel goed bij jou. 

1. Opgestoken met losse plukjes

Selena Gomez zien we vaak met dit kapsel en het staat haar dan ook beeldig. De losse plukjes accentueren je jukbeenderen, en door de rest op te steken benadruk je je kaaklijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Selena Gomez (@selenagomez) op

2. Pixie cut

De pixie cut lijkt wel speciaal gemaakt voor ronde gezichten. Miley Cyrus koos tijdens haar wilde jaren voor dit kapsel en het stond haar fantastisch, ook al moest heel de wereld hier even aan wennen. De schaar in je lokken zetten is een hele stap, maar Miley bewijst maar weer eens dat je er vast geen spijt van krijgt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Miley Cyrus | Judit✨ (@mileysimpact) op

3. Wavy boblijn

Nog een celebrity met een rond gezicht, onze hilarische Chrissy Teigen. We kunnen Chrissy al niet meer voorstellen zonder haar wavy lange bob. Groot gelijk heeft ze, want het staat haar beeldig. De ideale haarlengte voor vrouwen met een rond gezicht is tot iets onder de kin, dus dit kapsel is je op het lijf geschreven.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door chrissy teigen (@chrissyteigen) op

4. Schuine scheiding

Wij vrouwen met een rond gezicht willen soms de aandacht een beetje afleiden van het ‘ronde’. Door een schuine scheiding te kammen, speel je het slim en accentueer je je gezichtsvorm to the max. Deze truc werkt voor iedere haarlengte, een bezoekje aan de kapper is dus niet nodig. Mila Kunis heeft dit trucje al een tijdje onder de knie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mila Kunis (@milakunisactress) op

5. Het wetlook kapsel

Een strak gekamd wetlook kapsel zal wonderen doen voor je rond gezicht. Selena Gomez draagt dit kapsel aan de lopende band en ons hoor je niet klagen, want ze kan het prima hebben. Het leukste hieraan is dat het zo gefixt is, binnen een paar minuten ben jij ready to go. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Selena Gomez (@selenagomez) op


Nogmaals, draag vooral een kapsel waar jij gelukkig van wordt. Maar mocht je even twijfelen en inspiratie zoeken, dan zijn deze haarstijlen gegarandeerd een schot in de roos.

Meer kapselinspiratie?

Dit zijn de vijf mooiste kapsels voor vrouwen met dun haar

Cosmopolitan

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Heb jij een rond gezicht? Dan zijn deze kapsels je op het lijf geschreven
Sluiten