Jutta
Jutta Beauty 3 mei 2018

Rihanna’s beenhaar doet ons verlangen naar een zomer zonder scheren

De zon schijnt, je hebt een uurtje vrij en gaat er even bij zitten met een boek. Wanneer je dit tafereel op Instagram wilt pleuren besef je helaas dat je je benen (dit jaar) nog niet geschoren hebt. Het overkomt ons allemaal, zo ook Rihanna. En zij gooide dat heerlijk harige kiekje gewoon wél online. 

when u can’t wait for summer.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Als je Rihanna bent, kun je doen waar je zin in hebt. De ene dag is dat een make-uplijn uitbrengen, de volgende dag wil je misschien lingerie ontwerpen en af en toe … wil je lekker niks doen. Gewoon in de zon zitten, wat selfies nemen en je niks aantrekken van wat de wereld vindt. De wereldster plaatste onlangs een fotootje op Instagram waarop ze precies dat doet, met als bijschrift “when u can’t wait for summer.”

Het scenario is bekend voor iedereen die van het warme weer wil profiteren zonder eerst uren in de badkamer door te brengen om glowy killer legs te krijgen. Je gaat toch geen zonlicht laten liggen omdat de wereld vindt dat je geen beenhaar mag hebben? We hear ya, Rihanna! En samen met ons 3,5 miljoen andere mensen, want zo veel likes kreeg ze al voor de post.

We willen allemaal het beenhaar van Rihanna

De commentaren op Riri’s beenhaar bleven niet uit en haters gonna hate, maar gelukkig zijn er véél mensen die de zangeres loven omdat ze zich lekker niks aantrekt van schoonheidsidealen.

Op een andere foto leek Rihanna striemen te hebben. Blijkbaar was dit een speling van het licht, zei de zangeres zelf: “I got stretch marks but dats the sun ?”. Dat ze toegeeft dat ze striemen heeft, kan wederom op heel wat bijval rekenen, en terecht. Bedankt om effe normaal te doen over het menselijke lichaam, oh goddelijke Riri! Groeten van onze striemen en ons welig tierende beenhaar.

Glamour

Reageer op artikel:
Rihanna’s beenhaar doet ons verlangen naar een zomer zonder scheren
Sluiten