Rendierborsten want je kersttrui was nog niet fout genoeg

Fashion

Rendierborsten want je kersttrui was nog niet fout genoeg

Begrijp ons niet verkeerd: wij zijn dol op kersttruien en vanaf 1 december halen we ze allemaal uit de kast. Stiekem willen we er ook eentje met kerstlampjes op, maar die kunnen we niet wassen en wij smossen veel. Alleen is die foute kersttrui niet het opvallendste wat je deze kerst ziet, want nu zijn er ook rendierborsten. Jep.

Rendierborsten

De kerstkitsch is weer in het land en heeft dit jaar wel een heel opmerkelijke vorm aangenomen. Her en der verschijnen er foto’s op Instagram van vrouwen die een gat in hun (kerst)trui knippen om er een van hun borsten door te steken en die te versieren met een gewei, ogen en een rode neus.

Eindelijk eens een trend die gemakkelijk is om na te apen, maar wij skippen ‘m toch liever. Voor wie wΓ©l fan is, maar niet zo handig is (lees: scharen zijn niet veilig in jouw buurt), kun je ‘m ook gewoon kant-en-klaar kopen. Kost je slechts 55 euries. Daar kopen wij kerstcadeaus voor een heel leger van,Β but okay.

Deze mensen bezorgen hun oma met kerst alvast een hartaanval.

Deze vinden we dan wel weer hilarisch. Hehe.

Liever een kersttrui die 1) je lichaam iets meer bedekt en 2) er niet voor zorgt dat je constant stijve tepels hebt? #koukleum

Here comes Santa Claus en hij heeft de leukste foute kersttruien bij