Jutta
Jutta Travel 25 dec 2018

Waarom reizen met je beste vriendin goed voor jullie is

Je kent je beste vriendin al jaren en samen op vakantie gaan is wat jullie het allerleukst vinden. En los van de nieuwe horizonten die je zo kan verkennen, is het ook goed voor jullie vriendschap. 

24/7 samen zijn

Jullie zijn een paar dagen – of met een dikke portemonnee twee weken – non stop samen en dat maakt jullie band alleen maar sterker. Natuurlijk heeft iedereen zo haar trekjes en zijn er af en toe wat irritaties heen en weer. Juist als je dat van elkaar kunt hebben weet je dat jullie echt best friends forever zijn.

Nieuwe herinneringen

Op vakantie gaan betekent héél veel nieuwe herinneringen maken. Herinneringen uit het buitenland zijn altijd de beste want: what happens in Vegas, stays in Vegas. En dat geldt ook als je vakantiebestemming het iets minder exotische Blankenberge is.

Jullie gaan nog jaren om al die doldwaze avonturen lachen – zeker als één van jullie die veel te bruine, maar oh zo knappe barman scoort.

Wingmannen

Als jij voor je bestie of zij voor jou de wingman uithangt, weet je zeker dat jullie vriendschap voor altijd is. Al helemaal als ze het voor je over heeft om met de minder knappe vriend van hem te gaan praten (of erger). Het is natuurlijk mooi meegenomen als zijn vrienden even hot zijn. Terwijl jij met die ene leukerd gaat skinny dippen, kan je BFF met zijn al even leuke buddy de bosjes in duiken. Om te praten hé!

Lekker jezelf zijn

Jouw BFF is de enige bij wie jij echt jezelf kunt zijn. En hoe heerlijk is het dat je nu een paar dagen continu jezelf bent? Ze oordeelt nooit over iets wat jij doet en dat doe jij ook niet bij haar. Nu kun je eindelijk een paar dagen ongegeneerd scheten laten, naar de wc gaan en je benen scheren waar ze bij staat. #deleven.

Altijd al een tijdelijke tatoeage van je BFF willen hebben? Dit is je kans!

Reageer op artikel:
Waarom reizen met je beste vriendin goed voor jullie is
Sluiten