Refrigerdating koppelt mensen aan de hand van hun … frigo

Love & Life

Refrigerdating koppelt mensen aan de hand van hun … frigo

Sinds Tinder de wereld op zijn kop zette met haar doodeenvoudige concept schieten de datingapps als paddestoelen uit de grond. Zo schreven we al eerder over een datingapp voor Disney-lovers, maar stiekem vinden we deze nóg leuker. Refrigerdating koppelt mensen namelijk aan de hand van de inhoud van hun koelkast. 

Refrigerdating

Samsung lanceerde de datingapp om hun nieuwe smart-koelkasten te promoten. Het concept is even simpel als geniaal: vind je perfecte match op basis van zijn of haar frigo. Want wat is er nu leuker dan een lief hebben die geniet van dezelfde lekkere dingen als jij?

Al zijn wij stiekem ook wel bang dat onze koelkast vol chocolade en prefab lasagne potentiële foodies zou kunnen afschrikken. Nu ja, their loss – we hebben tenminste voldoende chocolade om eventueel liefdesverdriet mee weg te eten.

refrigerdating

Hoe werkt het?

Je uploadt een foto van je frigo en geeft een beschrijving van jezelf. Refrigerdating zoekt dan mogelijke frigo’s uit die bij jou passen en je bent vertrokken. Zie het als een soort Tinder, maar dan voor foodies.

Refrigerdating-tips

Enkele tips voor nieuwe refrigerdaters:

  • Ruim je koelkast niet op voor je foto. Toon je ware zelf.
  • Geef frigo’s die anders zijn dan de jouwe ook een kans.
  • Geef een complimentje als ijsbreker waarmee je ook iets van jezelf prijsgeeft. Bijvoorbeeld: Die noedels zien er lekker uit. Doen me denken aan mijn reis naar Japan. Anders ben je voor je het weet vertrokken richting een eindeloos noedelgesprek.

Moet je lief toch eerder een Disney-freak zijn? No prob, we got you covered.

Er bestaat een datingsite voor Disneyfans en doei Tinder

PS: NSMBL is er nu ook elke vrijdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.