Tessa
Tessa Liefde & Seks 20 aug 2018

Geen idee hoe je moet reageren op een ongevraagde dick pic? Wel, zo.

Helaas leven we in een wereld waarin er veel vrouwen wel eens een ongevraagde dick pic ontvangen. Ben jij bij de ‘gelukkigen’ dan kan je die kerel of meteen blokkeren, of hem op deze geniale manier een lesje leren. 

Een ongevraagde dick pic in je inbox

Zomaar een foto van je jongeheer sturen is in weinig gevallen oké. Mannen die het wel eens doen en vervolgens met allerlei slappe excuses komen, verdienen dus zeker een antwoord à la Ginger Banks. Ginger is een vrouw die ~*adult movies*~ maakt, en ze krijgt geregeld een ongevraagde dick pic toegestuurd. Voor haar beroep wordt ze natuurlijk wel vaker met blote piemels geconfronteerd, maar dat wil niet zeggen dat ze daar van gediend is terwijl ze na haar uren zit te chillen.

Ginger is er niet de persoon naar om zo’n man dan te blokkeren voor ze hem eens goed op zijn plaats heeft gezet. Ze heeft namelijk een nieuwe tactiek bedacht om duidelijk te maken dat een foto van je blote pielemuis écht niet welkom is, en die deelde ze op Twitter.

De foto ging viraal en kreeg meer dan 111.000 likes en 25.000 retweets. Sommige van Gingers volgers vonden overigens dat er nog wel heftigere maatregelen getroffen mochten worden.

Serieuze kwestie

Hoewel wij vrouwen (mannen iets minder) hier natuurlijk heel erg om moeten lachen, is het wel een serieuze kwestie. In een video vertelt Ginger waarom: “Wanneer ik comments lees bij artikels over seksueel geweld tegenover sekswerkers, breekt mijn hart. Want veel mensen zeggen: ‘wel, ze is een sekswerker, ze wordt voor geld geneukt. Waarom zou ik haar dan niet mogen grijpen?’ Dat slaat nergens op. Als je op straat een UFC-vechter tegen het lijf loopt, ga je hem ook niet in het gezicht slaan en zeggen: ‘Dat is je job’, toch?”

Daar heb je een heel goed punt, Ginger.

Deze piemelfotografe tilt dick pics naar een heel nieuw level

Pretty52

Reageer op artikel:
Geen idee hoe je moet reageren op een ongevraagde dick pic? Wel, zo.
Sluiten