Lesley
Lesley Food 23 sep 2018

Je kunt nu professionele pizzaproever worden en hier meld je je aan

Artikels rammen op de redactie is leuk, maar je kunt ook professionele pizzaproever worden en wij zijn al bezig aan die sollicitatiebrief. (Mopje, baas.)

Ooni is een bedrijf dat zich specialiseert in outdoor pizza-ovens en ze werven nieuw personeel aan. En geen nood: je hoeft geen technische skills te bezitten en ovens te verkopen, ze zoeken mensen om pizza’s te testen. Dagelijks. Betaald. We weten niet wat jouw job is, maar als het niet dit is, is het duidelijk geen droomjob.

Als professionele pizzaproever krijg je van Ooni een oven toegestuurd waarin je dagelijks (!) je eigen pizza moet (nu ja, moet) bereiden. De oven is wel een buitenexemplaar, dus je moet een balkon of tuin tot je beschikking hebben.

Wij kunnen ons de job al levendig voorstellen: koksmuts op, een paar hippe pizzaborden, beetje strooien met oregano, salami en bergen kaas, en hop, in de oven. En daar betaald voor worden. Het leven is al moeilijker geweest.

pizza-proever

De vacature is wereldwijd uitgezet, dus ook jij kunt vanuit je binnentuintje in Antwerpen betaald worden om pizza’s te eten maken. Ooni neemt tien mensen aan, en je hoeft niet eens een masterchef te zijn want je krijgt er nog een paar recepten bij ook. En eerlijk? Hoe moeilijk kan het zijn om een paar plakken salami op een pizza te knallen?

Oké, het speelt in je voordeel als je ook pizzadeeg kunt maken, maar enthousiasme en een liefde voor pizza worden ook erg gewaardeerd – en dat zit alvast snor.

Solliciteren

Zie jij jezelf wel dagelijks pizza’s bakken? Dan heb je tot 14 oktober de tijd om je aan te melden en Ooni met een videoboodschap te overtuigen van jouw liefde voor pizza’s, en wie weet ga jij voortaan door het leven als professionele pizzaproever. Enne … Nodig ons dan wel een keertje uit voor pizza hé.

Reageer op artikel:
Je kunt nu professionele pizzaproever worden en hier meld je je aan
Sluiten