Jutta
Jutta Love & Life 12 mei 2018

Deze piemelfotografe tilt dick pics naar een heel nieuw level

Wij zijn er nog niet helemaal uit wat we vinden van een occasionele dick pic, maar stel je eens voor dat je de héle dag alleen maar piemels op je beeldscherm krijgt. Dat is het geval bij de New Yorkse Soraya Doolbaz, want zij is … professioneel piemelfotografe. 

Het werk van de piemelfotografe

Soraya is erin geslaagd een succesvolle carrière uit te bouwen door foto’s te maken van mannelijke geslachtsdelen. Dat klinkt minder afstotelijk dan het eruit ziet: de foto’s zijn echte kunstwerkjes. Met pruiken en op maat gemaakte kostuums tovert ze de (soms wel errug verfomfaaide) zaakjes om in wereldsterren en fashion addicts.

piemelfotografe

Op de website van het project dat de toepasselijke naam dicture kreeg vind je heel wat van deze kunstwerkjes. Kijk zeker even naar de hilarische reeks over dick-tators met namen als ‘Napoleon Boner Parte’ en Kim ‘Dong-un’. Donald Trump zit er ook tussen, de piemelfotografe noemde zijn portret kortweg ‘The Dick’.

Geïnteresseerd in zo’n origineel portret? De prijs is wel wat lullig: een print met protserige penis kost je zomaar even tienduizend dollar.

#metalprints #bathroomart

A post shared by Dicture (@dicture_official) on

Reageer op artikel:
Deze piemelfotografe tilt dick pics naar een heel nieuw level
Sluiten