Love & Life 27 nov 2018 Jutta

Kleine tip: maak nooit een pop schoon met terpentine

Adulting is hard, dus dromen wij af en toe nog eens weg naar die heerlijke tijd zonder verantwoordelijkheden, rekeningen of break-ups. Die heerlijke tijd dat we nog met de poppen speelden dus. 

Alsof de kosmos ons wilde voorbereiden op het volwassen leven liep het ook toen al weleens grondig mis. De kans is groot dat je ooit wel eens een Barbie verpest hebt door zelf voor kapper te spelen, of door stiften te gebruiken als ‘make-up’. Dat laatste was waarschijnlijk het geval bij deze pop.

Gebruik nooit terpentine op poppen

Een Twitter-gebruiker deelde een foto van hoe ze de Girls World-pop van haar dochter aantrof toen ze thuiskwam. Haar vader (de opa van de kindjes) had op de kinderen gepast en hij vond het blijkbaar nodig om de pop schoon te maken. Daarvoor gebruikte hij geen doekje met wat zeep of make-up remover, maar terpentine (dat je ook kunt kennen als White Spirit). Het effect? Een pop die regelrecht uit een horrorfilm lijkt te komen.

Om de boel nog een beetje te repareren, besloot opa dat hij het wel kon oplossen door ogen uit een tijdschrift te knippen en die erop te plakken. Lief hoor, opa, maar ehm … dit is het toch ook niet helemaal.

Oké, wat? Barbie heet niet echt Barbie en dit is haar echte naam

Reageer op artikel:
Kleine tip: maak nooit een pop schoon met terpentine
Sluiten