Lesley
Lesley Beauty 30 mei 2018

Die pony beu? Zo hou je hem uit je gezicht

Heb je in een impulsieve bui een pony laten knippen en ben je die onderhand ook alweer beu? Of ben je het gewoon beu dat hij op hete dagen tegen je voorhoofd plakt? Op deze zes leuke manieren hou je hem uit je gezicht. 

1. Zet je pony in twee gedraaide strengen naar achteren vast

Dit spreekt eigenlijk voor zich. Verdeel je haar in een middenscheiding en draai je pony in twee strengen naar achteren. Zet vast met schuifspeldjes en you’re good to go!

pony uit je gezicht

2. Draag een sjaaltje

Met een sjaaltje om je hoofd geknoopt voeg je niet alleen een leuk accessoire toe, ook je pony kun je op deze manier goed uit je gezicht dragen.

pony uit je gezicht

3. De wetlook

De wetlook is ideaal voor bloedhete dagen. Maak je haar nat en kam alles naar achter. Een flinke hoeveelheid wax, gel of haarlak zorgt ervoor dat het blijft zitten. Mocht je bang zijn dat je kortere plukjes los komen, zet die dan voor de zekerheid vast met schuifspeldjes. Probeer dit zoveel mogelijk achter je oor te doen, om te voorkomen dat ze zichtbaar zijn.

pony uit je gezicht

4. Knotje

Het hippe knotje bovenop je hoofd is ideaal om je pony mee te verbergen. Pak al het haar dat je in je knot wilt hebben en duw daar ook je pony tussen. Eventueel zet je kortere haartjes vast met schuifspeldjes of een flinke hoeveelheid haarlak.

pony uit je gezicht

5. Invlechten

Je pony schuin naar achteren invlechten is niet alleen gemakkelijk maar het staat ook erg schattig. Je kunt er op de echt warme dagen ook voor kiezen om niet alleen een klein vlechtje te maken, maar vervolgens ook de rest van je haar in te vlechten en vast te maken met schuifspeldjes op je hoofd. Lekker fris!

pony uit je gezicht

6. De mohawk

Deze haarstijl kost net wat meer moeite. Door je haar in te vlechten creëer je een soort hanenkam die vervolgens in een staart uitloopt. Deze hairdo vereist wel halflang tot lang haar, en natuurlijk een pony met wat lengte.

pony uit je gezicht
Reageer op artikel:
Die pony beu? Zo hou je hem uit je gezicht
Sluiten