Alex
Alex Love & Life 25 jul 2018

Dit plussize model paste niet meer in een kledingstuk en kwam met de perfecte oplossing

Als we niet meer in een broek passen, geven we onszelf al snel de schuld. Dat pak chips gisteren had je misschien niet hélemaal moeten leeg vreten. Op vijf minuten. En die koekjes daarna vielen ook niet echt onder de categorie ‘dessert’. Dit plussize model heeft lak aan dat schuldgevoel en kwam met een creatieve oplossing. 

Canadees model Joby Bach kwam erachter dat ze niet meer in een body paste. Veel vrouwen zouden balen dat ze zijn bijgekomen, maar Joby pakte het anders aan. In plaats van zichzelf (en die chips en koekjes) de schuld te geven en zich ‘dik’ te voelen, plaatste ze een foto op Instagram die getuigde van een creatieve oplossing:

BIG BOOTY PROBLEMS LEFT :well….?I realised the bodysuit is now too small for me. RIGHT: FUCK IT…I CUT THE DAMN BODYSUIT (PROBLEM SOLVED) ? #jobyBach #BigBootyProblems

A post shared by pow·er·house· (@la_joby) on

Ze knipte gewoon de onderkant van de body af en maakte er een crop top van. In de caption maakt ze duidelijk dat ze lak heeft aan de te klein geworden body:

“BIG BOOTY PROBLEMS
LEFT :well….?I realised the bodysuit is now too small for me.
RIGHT: FUCK IT…I CUT THE DAMN BODYSUIT
(PROBLEM SOLVED) ?
#jobyBach #BigBootyProblems”

Kunnen we even een rondje van applaus krijgen voor Joby? En laten we dan nu afspreken dat we voortaan allemaal zo met onze kleding-issues omgaan. Want f*ck it, eet gewoon lekker wél die pizza, dat ijsje, drink die gin-tonic en ga gewoon lekker het park in in plaats van de gym. Pas je vervolgens niet meer in die body? Dan weet je wat je te doen staat.

Van afvallen word je niet gelukkig, hier zijn wat alternatieven voor je dieet

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Dit plussize model paste niet meer in een kledingstuk en kwam met de perfecte oplossing
Sluiten