Lesley
Lesley Love & Life 16 jul 2018

De perfecte kantoorgadgets voor misantropen

Onze persoonlijke versie van de hel is een werkweek waarop elke dag aanvoelt als de maandag net na je vakantie. En speciaal voor die maandagen (oké, en alle andere werkdagen) hebben we een aantal kantoorgadgets voor je opgelijst die dat gevoel perfect verwoorden. 

Voor de koffiedrinkende misantroop

In de categorie: je wist het niet, maar deze heb je nodig. Karen van webshop Koaren maakt de grappigste T-shirts, tote bags en koffiemokken. De laatste is helaas (voorlopig?) uitverkocht, maar met twee mokken zijn wij ook al tevreden. Oh enne baas, wij willen naar huis. Los het op.

PS: let ook haar hilarische onderschriften: “Tip: bestel er meer dan 1. Verzending voor 1 is even duur dan verzending voor meerdere! #Business”.

kantoorgadgets misantropen

Not you again

De gelukzakken met een eigen kantoor kunnen een deurmat voor hun deur leggen. Eentje met een aardige boodschap op. Zoals deze.

kantoorgadgets misantropen

Balpen nodig?

Vraagt die vervelende collega om een balpen? Dan geef je haar er toch gewoon eentje.

kantoorgadgets misantropen

I’d rather …

Eerlijk? Wij allemaal. Vooral deze kat dan. Maar die huishuur betaalt zichzelf niet dus WERK ZE, STELLETJE NIETSNUTTEN. Deze mok bestel je hier.

kantoorgadgets misantropen

Om er je voeten aan te vegen

Nog eentje van Karen. De deurmat bestaat helaas nog niet écht, maar wordt binnenkort waarschijnlijk wel in omloop gebracht. In de tussentijd maken wij alvast even promotie zodat we een eigen kantoor krijgen, enkel en alleen om deze deurmat voor te leggen. Of we gebruiken ze gewoon thuis natuurlijk.

Bij wijze van spreken

Dit notitieboekje verwoordt al onze gedachten. Bij wijze van spreken dan. Nu ja, niet echt, maar we willen niet ontslagen worden.

kantoorgadgets misantropen

Please do not disturb

Niet storen. Bedankt. Doei. De mok kun je via deze webshop bestellen, nu nog hopen dat je collega’s er oren naar hebben.

kantoorgadgets misantropen
Reageer op artikel:
De perfecte kantoorgadgets voor misantropen
Sluiten