Cami
Cami Fashion 29 jul 2018

Panterprint wint: waarom het dé trend van deze zomer blijft

In de zomer is er standaard een item dat iedereen moet hebben en dat je overal om je heen ziet. Dit seizoen zagen we de klassieke panterprint weer terugkomen. En we krijgen er maar geen genoeg van. 

Een bericht gedeeld door & Other Stories (@andotherstories) op

Panterprint

Trends komen en gaan, mode staat nooit stil. Het is daarom niet altijd even interessant om in een stuk te investeren. De panterprint is wél een blijver, want komt altijd weer terug. Van de grootste influencers tot modellen tot grote modehuizen, iedereen heeft panterprint in zijn of haar kast hangen en wij willen het ook.

Een bericht gedeeld door Sara Hansen (@sarahansen_) op

Waar komt het vandaan

Tot voor kort waren de meningen verdeeld. Sommigen vonden panterprint ordinair, andere vonden de print net luxueus. Tegenwoordig is weer iedereen eraan verkocht.

Het printje werd door niemand minder dan Christian Dior (weer) populair. Zijn muze Mitzah Bricard, was geobsedeerd met all panter everything. Het resultaat? Dior introduceerde in de jaren vijftig de panterprint.

Een bericht gedeeld door LAURA (@lauu_drt) op

Combineren

Panterprint combineren kun je als je één ongeschreven regel in gedachten houdt: combineer het op dezelfde manier als je elk zwart item in je kast stylet. Het is dan wel een heftige print, een klein beetje panter maakt elke outfit fashionable. Probeer er gewoon niet mee te overdrijven.

In een periode waarin we eindelijk alles mogen mismatchen, mag de panterprint niet ontbreken. Of je het nu draagt met een simpel wit T-shirtje of een stoer leren jasje, alles kan en alles mag. Het enige wat je hoeft te doen, is je eigen sassiness toevoegen. We geven je graag nog wat inspiratie mee.

Een bericht gedeeld door Margherita Brivio (@margherita_norrgatan) op

Een bericht gedeeld door Therese (@theresebrox) op

Een bericht gedeeld door IFCHIC (@ifchic) op

Reageer op artikel:
Panterprint wint: waarom het dé trend van deze zomer blijft
Sluiten