Tessa
Tessa Food 8 apr 2019

Take our money: je kunt vegan paaseieren van Ryan Goslings hoofd kopen

Ryan Gosling-fans opgelet: er bestaan paaseieren die precies op Ryan Gosling lijken. En dat Ryan niet discrimineert, is wel duidelijk, want de paaseieren zijn ook nog eens vegan.ย A little Ryan for everyone.ย 

Ryan Gosling-paaseieren

Chocolademerk Chocolatician heeft zojuist de beste chocolade paaseieren ooit op de markt gebracht: paaseieren in de vorm van de hete acteur Ryan Gosling. En even serieus, de chocolade-eieren zien er nog realistisch uit ook. Ryan Goslings hoofd is perfect nagemaakt en vastgemaakt aan het lichaam van een gans, want waarom ook niet?

Het Ryan Gosling-ei is wel een grote investering. Het kost namelijk maar liefst 46 euro. Maar goed, dan heb je wel een Ryan Gosling van chocolade met een ganzenlijf. Er zijn drie Ryans waar je uit kunt kiezen: een Ryan van witte chocolade met oranje voetjes, een Ryan van melkchocolade met caramelvoetjes en een Ryan van pure chocolade met gouden voetjes.

Elke Ryan is handgemaakt en het kost maar liefst een hele dag om het chocoladekunstwerk in elkaar te zetten. Het merk heeft daarnaast nog een belangrijke boodschap over de chocolade Ryans: “They aren’t just for Easter though, we are pretty sure Ryan is loveable all year round”. Daar zijn wij ook vrij zeker van.

Meer chocolade in de vorm van celebs

Naast het paasei in de vorm van de acteur zijn er nog meer beroemdheden die het chocolademerk namaakte. Zo hebben ze ook een chocoladekunstwerk gemaakt in de vorm van Benedict Cumberbatch. Volgens de artiest die de chocolade-celebs maakt, kopen mensen meestal twee exemplaren: eentje om te eten en eentje om op een leuke plek neer te zetten.

Vind jij Ryan Gosling ook om op te eten? In dat geval komen al je paasdromen nu uit. Helaas is Ryan op dit moment uitverkocht, maar we zijn er zeker van dat hij snel weer aangevuld wordt.

Niet dat je Ryan wilt smelten, maar dat kun je wel met die andere resem paaseieren die na Pasen standaard blijft liggen.

‘Ze smelten de paashaas’: rocky road met paaseitjes

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Take our money: je kunt vegan paaseieren van Ryan Goslings hoofd kopen
Sluiten