Fashion 10 dec 2018 Tessa

Deze outfits wil je aan op het kerstfeestje van je werk

Voor De Grote Dag (aka Kerstmis) eraan komt, is iedereen de kerstsfeer stiekem al een béétje beu. De kerstfeestjes op je werk, bij de jeugdbeweging of studentenvereniging stapelen zichzelf doorgaans al de hele maand december op en telkens weer vind je het lastig om een geschikte outfit te vinden. Deze keuzes schreeuwen glitter én zijn office-proof. 

Het kerstfeestje op je werk is het meest tricky van allemaal: na elk glas cava hou je in je achterhoofd dat je je collega’s (en je baas) maandag nog onder ogen moet komen en je kerstoutfit moet stijlvol en toch feestelijk zijn. Insert uren scrollen door het wereldwijde web óf een van deze jurkjes uitkiezen en ‘m in je online winkelmandje laden.

Deze wandelende kerstbal (en geloof ons: dat bedoelen we op de meest positieve manier ooit, want wie wil er nu geen kerstbal zijn?) scoor je voor 45,99 euro bij Bershka.

outfits kerstfeestje

Liever een broek, maar wel eentje die nog los genoeg zit om al die hapjes naar binnen te schuiven? Deze kostte 52 euro, maar bestel je nu al voor 34 euro.

outfits kerstfeestje

Deze fluwelen jumpsuit is net iets anders dan die jumpsuit die je ook op een doordeweekse werkdag uit de kast trekt.

outfits kerstfeestje

Dit jurkje heeft zakken dus je kunt wat hapjes mee naar huis nemen je gsm daarin steken.

outfits kerstfeestje

Dit maatpak is aan de duurdere kant, maar ho ho ho, schitteren zul je.

outfits kerstfeestje

Misschien niet helemaal geschikt als je in een traditionelere sector werkt, maar wij zouden zo best op ons kerstfeestje durven verschijnen. De broek kost je 64,95 euro.

outfits kerstfeestje

Het decolleté is redelijk zedig, waardoor je best wat been mag laten zien. Het fluwelen stofje geeft het jurkje bovendien een chique toets – ook als je om half twaalf iets te zat naar buiten strompelt.

outfits kerstfeestje

NA-KD €44,95

De broek is wijd genoeg om er na het zoveelste toastje niet uit te scheuren, maar skinny genoeg om er met je winterjas boven niet uit te zien als een zwerver. En sparkly, dus je wilde ‘m sowieso al wel.

outfits kerstfeestje

Monki schrijft: T-shirt dressWij lezen: onzichtbare food baby. Come to momma, jurk van onze dromen.

outfits kerstfeestje

Nu alleen nog je kapsel Christmas-proof maken en je bent er helemaal klaar voor.

Laat ons een momentje nemen om het mooiste kapsel OOIT te aanbidden

Reageer op artikel:
Deze outfits wil je aan op het kerstfeestje van je werk
Sluiten