Life hack: door deze simpele items lijkt je outfit plots heel fancy

Fashion

Life hack: door deze simpele items lijkt je outfit plots heel fancy

Wil je als een echte fashionista door het leven gaan, maar is je portemonnee daar niet dik genoeg voor? No worries, met wat simpele items til je je saaie kloffie zo naar een hoger niveau.Β 

1. Haaraccessoires

Een leuk clipje of speldje is een gemakkelijke manier om je outfit te upgraden. Als je nog niet overtuigd bent van je outfit, schuif je gewoon een mooie haarspeld in je lokken et voilΓ .

2. Riem

Een eenvoudige outfit heeft niet veel nodig. Gooi een statement riem om je middel en klaar is Kees. Op dit moment zijn kettingriemen helemaal hot en spotten we ze overal. Dankzij het goud en de bedeltjes ziet het er extra fancy uit, maar zo’n riem is vaak helemaal niet duur.

3. Knopen

Bij een outfit draait het altijd om de details, en dan kunnen knopen veel voor je outfit betekenen. Een knoop in een speciale kleur of structuur ziet er veel luxueuzer uit. Let daar dus op als je een nieuw topje aanschaft of vervang de knopen van je favoriete blouse. Voor een paar cent scoor je al wat leuke knopen op de markt.

4. Klein tasje

Een van de leukste simpele items om je outfit mee te upgraden is een kleine handtas. Toegegeven, een megagrote handtas is net iets handiger, maar wie mooi wil zijn moet lijden, nietwaar?

Zo’n tasje kun je gemakkelijk cross body dragen en je combineert het moeiteloos met al je kleren. Ga voor een klassiek zwarte exemplaar, dan heb je maar één tasje nodig en niet een hele kast vol. Niet dat je dat niet wilt, maar het geld groeit nu eenmaal niet op je rug, right?

5. Materiaal

Een mooie top van satijn ziet er altijd chiquer uit dan een T-shirtje van katoen. Denk daarom goed na over de materiaalkeuze voordat je een item op de toonbank legt.

20 kledingstukken die iedere vrouw moet hebben

PS: NSMBL is er nu ook elke vrijdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.