Lesley
Lesley Fashion 30 jan 2020

Ouderwetse brillen zijn helemaal terug en dit zijn onze favorieten

‘Alles komt terug’ is je mama’s mantra wanneer je weer op het punt staat om iets weg te gooien, en ze heeft nog gelijk ook. En dat is niet alleen zo met kleren en schoenen, maar ook met brillen. Vroeger wilde je nog niet dood gezien worden met jampotglazen op je neus, tegenwoordig zijn ouderwetse brillen weer helemaal terug. Dit zijn onze favoriete monturen. 

1. Grote vierkante bril

Voor brillen van vroeger geldt eigenlijk: hoe groter, hoe beter. Deze bril van Gucci bewijst dat, want hij bedekt zo ongeveer een kwart van je gezicht. Draag deze bril op sterkte of gewoon als fashion item en je ziet er instant hip uit.

2. Ovale bril met dikke rand

Als je een vierkant gezicht hebt is een ovale bril de perfecte optie voor jou. Vooral deze variant met dikke randen zal je helemaal geweldig staan. Niet alleen vroeger een enorme trend, ook nu zijn alle ogen op jou gericht.

3. Grote ronde bril 

Ronde brillen waren in 2019 veel te zien op catwalks en komen terug in 2020. Dankzij deze bril krijg je een fantastische retro look waar iedereen van opkijkt. En als je je een dagje niet lekker voelt, verschuil je je gewoon achter de enorme jampotglazen.

4. Halfronde bril

Vind je die grote, ronde brillen toch net iets too much voor jouw gezicht? Ga dan voor de halfronde bril, die gaan we binnenkort ook steeds meer zien. Het bovenste gedeelte van de bril is als het ware afgesneden en dat geeft een tof effect. Vooral als je een ovaal gezicht hebt staat deze bril je fantastisch. Snel naar de opticien!

5. Camouflagebril

Tot slot een bril die je sowieso wilt aanschaffen, want met deze bril ben je een echte eyecatcher (ha-ha). Als je liever niet herkend wilt worden in het openbaar, zet je gewoon lekker deze bril op. See ya later alligator. 

 

Zit jouw nieuwe montuur hiertussen?

Ook leuk: 10 dingen die alleen mensen met een bril begrijpen

Glamour Magazine

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Ouderwetse brillen zijn helemaal terug en dit zijn onze favorieten
Sluiten