Tessa
Tessa Entertainment 5 nov 2019

Je kunt het ouderlijk huis van Harry Potter nu huren op Airbnb dus tijd voor een weekendje weg

Gaan jij en je vrienden een weekendje weg tijdens de kerstvakantie en ben je nog op zoek naar een originele bestemming? Stop dan maar met zoeken want Potterheads kunnen vanaf nu terecht in het ouderlijk huis van hun jeugdheld. 

Het huis staat te huur op Airbnb en is alles wat je wilt en meer. Tijd om vliegtickets te boeken en alvast een ‘Harry Potter’-marathon te houden om in de stemming te komen.

‘Harry Potter’-huis op Airbnb

Het De Vere House in Lavenham (Groot-Britannië) staat sinds kort op Airbnb en dat is natuurlijk fantastisch nieuws voor ‘Harry Potter’-fans. Plof neer op een van de heerlijke banken in het huis en wacht op de toelatingsbrief om naar Hogwarts te gaan.

Het huis van Harry

Het pand was voorheen al een bed and breakfast, maar was een tijdje gesloten. Nu zijn ze weer back in business en worden hier al je Potter-dromen werkelijkheid. Er zijn al meerdere appartementen op Airbnb in ‘Harry Potter’-thema, maar dit huis is toch wel het “gezicht” van de jeugd van Harry.

Het huis dat te zien is in de films was de woning van James en Lily Potter. Harry woonde hier tijdens zijn eerste levensjaar (dus nee, het is niet het huis van de familie Duffeling met de kamer onder de trap). De Airbnb-hosts hebben hun best gedaan om het ‘Harry Potter’-thema door het hele huis zichtbaar te maken en dat is goed gelukt. BRB, wij gaan even boeken.

Even magisch:

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Je kunt het ouderlijk huis van Harry Potter nu huren op Airbnb dus tijd voor een weekendje weg
Sluiten