Elyne
Elyne Travel 21 mrt 2019

Originele reizen voor solo-reizigers

Heb je zin om eens alleen de wijde wereld in te trekken? Wij geven je graag wat inspiratie! Hier zijn vier originele reizen voor solo-reizigers.

Kayakken in Zweden

Als je een echte avonturier bent, is dit zeker iets voor jou! Huur een kayak en vaar de Zweedse wateren af. In Zweden mag je trouwens wildkamperen. Je kunt dus elke avond je tentje opzetten waar je maar wilt.

Nood aan een social media detox? Laat je smartphone thuis en neem een ouderwets bakske mee. #Nokia3310. Je batterij gaat een hele week mee en je bent ein-de-lijk van die ene stalker af.

Originele reizen voor solo-reizigers

Hiken in IJsland

IJsland staat op de bucketlist van zowat iedereen. En dat begrijpen we maar al te goed. Wil je volledig tot jezelf komen en ook wel een uitdaging aangaan? Ga dan hiken in de prachtige natuur van IJsland.

De Laugavegur is een route van 55km lang en is een pareltje. Je loopt er van het ene natuurfenomeen naar het andere. Wedden dat “wauw” hét woord van deze trip wordt?

Originele reizen voor solo-reizigers

Fietstocht naar bestemming onbekend

Een fietsreis is misschien wel de origineelste reis in dit lijstje. Wedden dat niemand van je vrienden dit al gedaan heeft?

Spring op je fiets en maak een fietstocht naar bestemming onbekend. Plan het begin van je route en laat je dan leiden door je eigen gevoel. Ben je ergens in Frankrijk en is er 40km verderop een leuk concert? Rijd er gewoon naartoe!

Of hou je liever van een uitgestippelde route? Dat kan ook. Wat dacht je van een route langs de Atlantische kust?

Originele reizen voor solo-reizigers

Yoga-retraite in Bali

Kom volledig tot rust tijdens een yoga-retraite in Bali. Je vindt er on-ein-dig veel yogacentra. Open your inner Chakras en geniet daarna van een cocktail op het strand. Is Bali toch nét iets te exotisch voor jou? Je vindt ook heel veel yoga-retraites in Europa!

Originele reizen voor solo-reizigers

Dit resort op Bali heeft sociale media trouwens gebannen. Ideaal voor je retraite!

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Reageer op artikel:
Originele reizen voor solo-reizigers
Sluiten