Lesley
Lesley Food 4 sep 2018

Oprah Winfrey komt met eigen pizza en wij maken alvast plaats in de diepvriezer

Oprah Winfrey ken je natuurlijk van de show die haar naam draagt, en binnenkort vind je die naam ook gewoon terug in je diepvriezer. Oprah gaat namelijk haar eigen pizza uitbrengen en wij slaan alvast een voorraad in. 

Diepvriessoep

Vorig jaar bestormde Oprah Winfrey de markt al met haar eigen ‘lijn’ O, That’s Good”: een assortiment diepvriessoepen en andere diepvriesproducten zoals pasta met drie kazen, puree of risotto. Een vers gemaakte pasta mag dan wel nog net iets lekkerder zijn, wij hebben niet altijd de tijd (of de zin) om die te bereiden.

En nu lanceert (niet letterlijk) Oprah dus haar eigen diepvriespizza. Die komt er in vier varianten: pepperoni, vijf kazen (want vier was niet genoeg, and we fully agree), supreme en gegrilde groenten. Alsof dat nog niet genoeg was, breidt ze ook haar soepassortiment uit. Maar eerlijk: who needs soup when there’s pizza? 

oprah winfrey pizza
Bron: Kraft Heinz

Gezonde pizza?

Voor die pizza heeft Oprah een samenwerking te pakken met Kraft Heinz (jep, die van de ketchup). Samen zochten (en vonden) ze een recept voor ‘gezonde’ diepvriespizza. Je krijgt nog steeds kaas en salami, maar je eet ‘m van een korst van bloemkool. Hm, het proberen waard.

Oh ja enne, tien procent van de opbrengst wordt gedoneerd aan organisaties die hongersnood bestrijden. Food for everyone, what’s not to like?

oprah winfrey pizza
Bron: Kraft Heinz
Reageer op artikel:
Oprah Winfrey komt met eigen pizza en wij maken alvast plaats in de diepvriezer
Sluiten