Tessa
Tessa Fashion 15 dec 2019

Opening Ceremony lanceert een tas die groter is dan onze toekomst

Hallo allemaal en welkom bij een nieuwe aflevering van modemerken die dingen ontwerpen die niemand echt nodig heeft. Opening Ceremony ontwierp namelijk een handtas die groter is dan onze toekomst. 

Eén ding weten we zeker: hiermee maakt het merk duidelijk dat de kleine tassentrend volgens hen officieel verleden tijd is.

Micro-tassentrend

Het afgelopen seizoen waren de tassen zo klein dat er amper een lipstick in paste. Invloedrijke modehuizen als Jacquemus en Valentino stuurden hun modellen de catwalk op met verschillende mini-tassen. Ook zangeres Lizzo verscheen op de rode loper van de AMA’s met een tas ter grootte van een vinger, en menig influencer rockt de kleine tasjes met trots.

Opening Ceremony

Veel van die kleine tasjes waren best mooi, maar echt praktisch zijn ze niet bepaald. Wij hebben daarom wel behoefte aan een nieuwe trend. Onze gebeden zijn verhoord want Opening Ceremony heeft een handtas ontworpen waar letterlijk alles in past. En met alles bedoelen dan ook écht alles: je portemonnee, gsm, belastingpapieren, toekomst, een potje met tranen en ga maar door.

View this post on Instagram

Are accessories getting bigger or are we just getting smaller?

A post shared by Nicolas Heller (@newyorknico) on

Wat is te groot?

De oversized tas van Opening Ceremony werd in New York gespot. Een man met de naam Nicholas Heller postte een video op Instagram van een vrouw die met veel geweld probeerde om de enorme tas door een metropoortje te proppen. De caption bij de video luidde: “Are accessories getting bigger or are we just getting smaller?”. Wij hebben het antwoord helaas niet op deze vraag, Nicholas.

Zo’n gigantische tas is natuurlijk ook weer niet erg praktisch, maar stiekem vinden we ‘m wel geniaal. Eindelijk een tas die ons toelaat onze hele inboedel mee te zeulen. Ben jij ook fan (en wil je binnen de kortste keren rugklachten)? Je kunt de tas bestellen op de website van Opening Ceremony voor bijna honderd euro.

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Opening Ceremony lanceert een tas die groter is dan onze toekomst
Sluiten