Lesley
Lesley Beauty 26 mrt 2018

4 gemakkelijke oogmake-up looks voor de lente

De warme bronstinten die we de afgelopen maanden zo hebben omarmd mogen stiekem wel eens plaats maken voor iets nieuws. Gelukkig zorgt de aankomende lente voor een heleboel nieuwe inspiratie. Deze oogmake-up looks zijn bovendien ook nog eens ontzettend gemakkelijk.

Met die grijze, grauwe dagen hebben we het nu echt wel gehad. En als die lentezon nog lang op zich laat wachten, dan zorgen we op een andere manier wel voor die warme gloed op ons gezicht. Blenden met donkere kleuren krijgen we nog steeds niet onder de knie (tenzij we voor een dragqueen-look gaan, dan lukt het prima), maar met deze lichte kleurtjes lukt dat gelukkig al veel beter!

1. Peach pink

Dit vrolijke kleurtje wordt al jaren door blonde lokken geverfd, en nu dus ook op onze oogleden. Vaarwel bruine nudes, hallo zachte kleuren. Vooral een metallic ondertoon vinden we mooi bij deze kleur.

oogmake-up

2. Metallic lila

We zijn plots weer helemaal dol op lila. Vooral dat ene zachte, jaren negentig-kleurtje met een hint naar zilvergrijs. Je kunt natuurlijk ook voor een matte lila-kleur gaan, maar een metallic variant maakt het wel heel speciaal.

oogmake-up

3. Pastel eyeliner

Een cat-eye is altijd goed. Het zorgt ervoor dat je ogen groter lijken en geeft elke look weer een beetje edge. Vaak grijpen we naar de standaardkleuren: zwart en donkerbruin, maar er zijn nog veel meer opties. Kies bijvoorbeeld een keer voor een pastelblauw of -roze lijntje boven je ogen. Staat fleurig en heel erg spring proof.

oogmake-up

4. Baksteenroze

Oprecht leuker dan het klinkt. Het is eigenlijk een warme, dusty roze kleur. Dit is de variant op de smokey eye voor de lente. Kies er een mooie nude lipkleur bij en je bent klaar voor lente.

oogmake-up

Wordt gele oogschaduw de volgende trend?

Popsugar

Reageer op artikel:
4 gemakkelijke oogmake-up looks voor de lente
Sluiten