Tessa
Tessa Entertainment 5 nov 2018

Onze favoriete love story: zo leerden Meghan en Harry elkaar kennen

Allemaal goed en wel dat Meghan Markle zwanger is van prins Harry, maar weten we eigenlijk wel hoe ze elkaar hebben ontmoet? Dit is hoe onze favoriete love story van het moment ontstond.

De ontmoeting van Meghan en Harry

In de lente van 2019 verwelkomen Meghan en Harry hun eerste kindje en daar zijn we natuurlijk allemaal op aan het wachten. Maar hoe hebben de tortelduifjes elkaar eigenlijk ontmoet? Een prins die met een Amerikaanse tv-ster trouwt is nu ook weer niet zo voor de hand liggend.

Meghan ontmoette prins Harry voor het eerst in Toronto in oktober 2016. Hier was de hertogin van Sussex toentertijd aan het filmen voor de serie ‘Suits’. Prins Harry was in Canada voor de Invictus Games in 2016. Ze kennen elkaar dus pas twee jaar (en onze mama zou er niet mee opgezet zijn als we zo snel verloofd zouden zijn als Meghan en Harry, just saying).

Wanneer werd het serieus?

Het prinselijke echtpaar werd gekoppeld door hun gemeenschappelijke vriend Markus Anderson. Meghan noemde Markus toen op sociale media vaak haar partner in crime. Meghan en Harry konden het wel heel erg goed met elkaar vinden en zaten elkaar de hele dag te appen. Na een maandje ging Meghan Harry’s privé Instagram-account volgen (ehm, waar moeten we zijn?). Het zijn net mensen.

In november 2016 bevestigde het Kensington Palace dat de twee inderdaad officieel een paar waren. Sindsdien ging het allemaal een stukje sneller en in mei 2018 vond de royal wedding plaats. Zo zie je maar, het is gewoon mogelijk om je prins op het witte paard te ontmoeten, al betwijfelen wij of Harry de weg zou vinden naar ons zolderkantoor.

Wat eet Meghan Markle om er zo goed uit te zien? Dit.

Reageer op artikel:
Onze favoriete love story: zo leerden Meghan en Harry elkaar kennen
Sluiten